Shia LaBeouf ЗЛОУПОТРЕБЯВА FKA Twigs е причината, поради която все още се нуждаем от #MeToo

Какво го започна?

Веднага след Свети Валентин музикалният изпълнител FKA клонки бързаше към Лос Анджелис с ускоряващата се кола. На шофьорското място беше нейният приятел...“ Индиана Джоунс “ известен актьор Шайа Лабаф . Тя каза, че той е карал колата прибързано в петък, в дело, което е завела. Тя направи твърдение, че той не е слагал колана си и непрекъснато заплашва, че ако тя не му признае любовта си, той ще причини автомобилната катастрофа.

Тези двамата се връщаха от пустинята, когато ЛаБьоф, актьорът от Трансформърс франчайз , започна да я малтретира словесно и физически през целия път. Тя също така добави в делото си за случай, в който той я събуди посред нощ и започна да я души. Тя каза, че когато го помоли да я пусне от колата, той паркира до бензиновата помпа и тя извади чантите си от задната част на колата. Но тя я последва и я малтретира. В делото й се казва, че той я хвърлил към колата и започнал да крещи в лицето й, след което я завлякъл в колата.Какво казва FKA Twigs за връзката им?

Този инцидент е основният фокус на съдебния й иск, в който се посочва, че Шайа Лабъф, 34-годишен актьор, е извършил физическо, емоционално и психическо насилие на FKA клонки няколко пъти през времето си заедно, което продължи по-малко от година. Според интервюто й тя иска да излезе на първа линия и да обясни на други хора как дори известен артист с богатство, покрив над главата и мощна мрежа също може да попадне в капан в токсична връзка.

Тя спомена, че би искала да повиши гласа и обществената осведоменост срещу това как партньорът насилник контролира жертвите и отвлича живота им от тях.

Как отговори Шиа Лабаф на всички обвинения

От друга страна, Shia LaBeouf реагира на обвиненията, отправени от FKA twigs и друга негова бивша приятелка, която отправи същото обвинение в злоупотреба, в имейл, обясняващ лошото му поведение към другите.

Той заяви, че няма извинение за привързаността си към пиенето и агресивното си поведение. Той имаше този вид обиден манталитет към себе си и другите около него от няколко години. Той имаше история на преследване на онези, които са близо до него. Той се срамува от поведението си и съжалява за това, което е причинил на другите.

Как върви сега за Fka Twigs?

В крайна сметка, чрез много сесии с терапевта си, тя планира своето заминаване. след изявлението на свидетел, по времето, когато тя опаковала персонала си за тръгване, г-н LaBeouf се появил и започнал да й крещи, докато я вдигнал и заключил в друга стая.

Състоянието й направи положението й неестествено, каза тя. Но независимо от това, тя възнамеряваше да сподели своята страна с другите, защото това беше много често срещано от другия край на света.

„Това, което преживях с Шиа, беше най-лошото нещо, което съм преживяла през целия си живот“, каза тя. „Не мисля, че хората някога биха си помислили, че това ще ми се случи. Но мисля, че това е работата. Може да се случи на всеки.' Тя заключи