Ще се случи ли Mo Dao Zu Shi сезон 4? Дата на пускане и актуализации

Мо Дао Зу Ши което буквално се превежда като „майстор на предците на демоничния път“, е китайско аниме телевизионно шоу, базирано на книгата, озаглавена едно и също нещо от Mo Xiang Tong Xiu. Mo Dao Zu Shi е описан като сериал „донхуа“. Думата „donghua“ на английски се отнася до анимации, направени в Китай, въпреки че на китайски, първоначално се отнася само за анимационни произведения, независимо от страната на произход. Mo Dao Zu Shi е в жанровете на Xianxia (китайска митология), екшън, приключение, мистерия и свръхестествено. И така, ще има ли Mo Dao Zu Shi сезон 4?

Първият сезон беше озаглавен Цян Чен Пиан излъчен от 9 юли 2018 г. до 6 октомври 2018 г. и имаше 15 епизода. Времето за изпълнение на всеки епизод е приблизително 24 минути. Вторият сезон беше озаглавен Сиан Юн Пиан излъчен от 3 август 2019 г. до 31 август 2019 г. с 8 епизода. Премиерата на сезон 3 от Mo Dao Zu Shi беше на 7 август 2021 г. с 2 епизода и оттогава нови епизоди се пускат всяка събота. Ще има общо 12 епизода.

МО ДАО ЗУ ШИ КРАТКО ОПИСАНИЕ

Светът се страхува от Wei Wuxian. Ето обратът на сюжета, той беше убит преди 13 години. Тринадесет години по-късно той е извикан в тялото на човек, наречен Mo Xuanyu, който е отбягван от всички. Той няма какво да губи, затова се съгласява да пожертва собственото си тяло на Уей Усиан, за да може да му отмъсти. Това води до някои страшни събития и неочаквани открития.МО ДАО ЗУ ШИ КАСТ

Wei Ying (Wuxian), озвучен от Lu Zhixing - главният герой на шоуто

Лан Джан (Уанджи), озвучен от Уей Чао - втори млад господар на клана Лан

Lan Huan (Xichen), озвучен от Wang Kai - първият млад господар на клана

Lan Qiren, озвучен от Song Ming - уважаван по-възрастен член на клана

Lan Yuan (Sizhui), озвучен от Qian Wenqing - ученик на клана Lan

Lan Jingyi, озвучен от Cao Xupeng - друг ученик на клана

Режисьор на Mo Dao Zu Shi е Xiong Ke. Креативният директор е Shen Lin. Продуценти са Xu Yuanyuan, Jin Wenjun, Wang Juan, Liu Xing, Zhu Ke и Yan Mengya.

Прочетете също: Кемоно Джихен, ще има ли сезон 2? Състояние на подновяване и актуализации

КЪДЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ MO DAO ZU SHI?

Mo Dao Zu Shi се излъчва в мрежата на Tencent. Можете също да го предавате онлайн на отвъдморската стрийминг платформа на Tencent „WeTV“ под заглавието „Основателят на диаболизма“ и на Gogoanime. Тъй като е Donghua вместо японско аниме, все още не много масови OTT сайтове го имат.

Да се ​​надяваме, че някои от големите сайтове като Netflix или Amazon Prime го добавят към списъка си скоро!

MO DAO ZU SHI СЕЗОН 4- ЩЕ ИМА ЛИ? СЕЗОН 3 ПОСЛЕДЕН ЛИ Е?

Все още няма новини относно Mo Dao Zu Shi сезон 4. Съдейки по това как се развиват нещата в сезон 3, има чувството, че сезон 3 ще бъде последният сезон на Mo Dao Zu Shi. Но феновете не трябва да губят надежда все още, тъй като 3-ти сезон все още продължава. 11-ият и предпоследен епизод от сезон 3 на Mo Dao Zu Shi се излъчи на 9 октомври 2021 г. Сезон 3 ни даде няколко страхотни сцени и феновете ще бъдат доволни от това как са успели да се справят.