Ще повтори ли Тим Рот ролята си на мерзост в сериала на Disney+ She-Hulk?

Татяна Маслани е готово да играе She-Hulk в предстоящия телевизионен сериал She-Hulk през 2022 г.!

В кратък поглед, който трябваше да видим, видяхме Татяна да изглежда невероятно в емблематичния си лилав костюм She-Hulk. Създателите са се придържали доста близо до героя от комиксите на Стан Лий и Джак Кърби.

Има много шум около това ново, предстоящо издание и нямаме търпение за още кадри, преди шоуто всъщност да излезе следващата година!Тя Хълк първи поглед

Тя-Хълк

She-Hulk беше обявена през август 2019 г. Поради пандемията от covid-19 и всички закъснения, които доведоха, снимките и продукцията бяха леко забавени. She-Hulk най-накрая ще излезе през 2022 г. сега.

Той е базиран на героя, създаден от Стан Лий.

Той ще излезе на Disney Plus и ще има общо 10 епизода.

Тя-Хълк е комедия, супергерой, правна драма, режисирана от Кат Койро и Джесика Гао и продуцирана от Кевин Файги, Луис Д’Еспозито, Виктория Алонсо, Кат Койро, Джесика Гао и Брад Уиндербаум.

Дата на издаване на She-Hulk

She-Hulk все още няма конкретна дата на излизане! Всичко, което знаем, е, че ще излезе някъде през 2022 г., най-вероятно през първата половина на годината. Да видим кога създателите решат да ни изненадат!

Ще повтори ли Тим Рот ролята си на мерзост в She-Hulk?

Най-големият въпрос, който вероятно имат феновете, е дали Тим Рот ще се завърне като Abomination в She Hulk. Отговорът е да!

Тим Рот наскоро беше видян в камео в Shang-Chi и легендата за десетте пръстена като Abomination, заедно с Бенедикт Вонг .

Това даде на феновете представа, че Abomination може да се завърне след филма Incredible Hulk. Тим Рот ще бъде видян като Abomination, известен още като Емил Блонски в She Hulk.

Тим Рот описа завръщането си в кинематографичната вселена на Marvel (MCU) в началото трудно, но не е супер развълнуван и щастлив, че е част от екипа!

Дори ние нямаме търпение да го видим отново на големия екран във филм на Marvel!

Кой или какво е мерзост?

Емил Блонски е бивш командир на специални операции на британските кралски морски пехотинци и алтер его/оригинална личност на Abomination.

Той беше част от SOCOM и се опитваше да залови Хълк, когато беше инжектиран с вариант на серума за супер войник от американския генерал Тадеус Рос. В битка срещу Хълк Емил Блонски загуби и след това беше прелята с гама-облъчена кръв, което го накара да се трансформира в Мерзостта с размерите на Хълк, която е по-смъртоносна и по-силна.

Той все още беше по някакъв начин победен от великия Хълк.

Кой друг се завръща за She-Hulk?

Членовете на актьорския състав, които ще бъдат част от She-Hulk са...

Актьорският състав и тийзърът изглеждат много обещаващи и нямаме търпение да гледаме She-Hulk! Определено ще си струва чакането и Marvel никога не разочарова!