Сцени след кредит от Eternals ни дават първия поглед към Pip The Troll и Ebony Blade

Вечни е планирано да излезе на голям екран в петък. Можете да го разгледате в списъка на най-очакваните филми за тази година. Този филм ще ни представи историята на най-ранните супергерои на планетата Земя. Те са 10 събудени Вечни, които наблюдаваха света от сенките. Тяхната цел беше да гарантират, че хората могат да се развиват и просперират. Но единственият недостатък, който имат, е, че не могат да се изложат, което обяснява защо не са присъствали, когато Отмъстителите се бият с Танос и неговите последователи. Накратко, те са като извънземни, които са останали с хората в продължение на 7000 години. Тяхната история може да пренапише цялата теория зад MCU. Сега някои от хората отидоха напред и видяха предварителното представяне на шоуто по-рано тази седмица. Не беше изненадващо, когато те дадоха потвърждение, че последните изтичания не са фалшиви и в този контекст те представиха още една неочаквана изненада от сцените след кредита на Вечните, която остава неразкрита.

Човекът, който видя предварителното представяне на филма Eternals, сподели описателен синопсис за неговия сюжет в Reddit. Този човек гледа филма в Австралия, заедно с модификациите на страницата на subreddit MarvelStudioSpoilers, които им помогнаха да разкрият цялата тази информация.Синопсисът на сюжета

Човекът дава потвърждението за изтичането на сюжета от преди няколко месеца, което дава по-подробна информация за сюжета на целия филм. Екипът от 10 вечни трябва да се събере, за да се сблъска с огромната заплаха. Това е въстанието, което Салма Хайек Известен също като Ajak, обявен в тийзър трейлъра. Най-после се случва повторната поява на девиантите и се предполага, че те са лошите неща на филма.

Но работата е там, че девиантите всъщност не са лошите. Злодеите са небесните и вечните ще се сблъскат с тях във филма. Човешката раса на този свят е използвала яйце, наречено небесно семе, което е засадено в земята. 10-те вечни продължават да защитават това яйце в продължение на седем хиляди години и позволяват на човешката раса да премине през еволюция и просперитет, за да може небесните да се хранят с огромното количество енергия, генерирана от разумния живот. След като половината от населението на този свят е върнато, след като Танос е победен от Отмъстителите, въстанието е почти завършено.

Няма съмнение, че повечето от екипа на Eternals са заинтересовани да помогнат на хората, за да победят огромната заплаха. Но някои от тях се интересуват само да продължат мисията си. те все още се интересуват да следват небесното послушно, което означава, че филмът ще съдържа и някакъв вътрешен конфликт.

Прочетете също: Ричард Мадън МРАЗИ Кит Харингтън и МРАЗНАТА заснемане на шега с него

Eternals Великденско яйце след кредит

Последната сцена от филма показва появата на Небесния в орбитата на Земята. Той възнамерява да плени останалите Вечни, които не се подчиниха на инструкциите му. Но всъщност сцените след кредит от Вечните правят нещата интересни.

Първата сцена на Eternals след кредитиране показва Хари Стайлс в ролята на Star Fox, който се телепортира в кораба на Eternals с неговия познат Пип Тролът, който го представя като брат на Танос. Star Fox се появява там, за да им помогне да намерят останалите Вечни. Той получи небесната сфера, която получи преди това. Втората сцена на Вечните след кредита показва Дейн Уитман пред старата кутия, който спори дали трябва да я отвори и да докосне меча в кутията, докато отделен глас не започне да му говори. Изглежда, че гласът беше на Блейд (Махершала Али) и казва „Вечните ще се върнат“