Самостоятелно изравняващо аниме ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНО от Създател с дата на излизане през 2022 г.

Въведение

Термините като манга, манхва управляват вселената на графичния роман на този свят от много години. Влиянието на този вид комична история с азиатски произход се е повишила по целия свят, което е засегнало други маркетингови продажби. И за да бъдем конкретни, пазарът на manhwa е нараснал до небето не само в Южна Корея, но и почти навсякъде. Сред всички manhwa, които бушуваха в топ списъка на manhwa света през всичките тези години, Solo leveling или I level Up самостоятелно е едно от най-добрите по рода си. След дълго пътуване в продължение на 4 години, manhwa отбеляза крайната си точка наскоро със 179 умопомрачителни глави. И сега ще разшири своята вселена с официален представител Самостоятелно изравняване Анимето идва по-рано от очакваното.

Новата 2022 година току-що започна своето пътуване напред и вече имаме някои наистина добри новини, които могат да ни накарат буквално да полудеем. Познай какво? Да, нашата любима manhwa Solo Leveling най-накрая започва със собствената си аниме адаптация. И тази новина също се потвърждава, че производството на анимето Solo Leveling вече е започнало.

Новини за Производството на соло изравняване

Говорейки за доклади, на сайт за микроблог в Китай, наречен Weibo, вътрешен човек даде потвърждение, че Solo Leveling Anime става официално и обявяването на датата на пускане ще се състои скоро. Освен този конкретен потребител, много други потребители на Twitter също коментираха тази тема, като твърдят, че тази новина е абсолютно вярна.

Ако тези слухове наистина са верни, можем да направим някои спекулации, че Студио Мир ще отговаря за продуцентските работи. В този контекст трябва да разберете, че Studio Mir е студио, което произхожда от Южна Корея и е добре известно със своите първокласни творби в няколко популярни анимационни сериала като The Legends of Korra и DOTA: Dragon’s Blood.

Тъй като всички фенове вече са запознати със събитията, при които мангата е адаптирана в аниме, феновете наистина искаха MAPPA или Ufotable да поемат производството. Но като се имат предвид антияпонските фактори в историята на тази манхва, това няма да се случи. Някои уеб филми като Tower of God или Noblesse бяха адаптирани и лицензирани от онлайн платформата за стрийминг Crunchyroll. Но това няма да е така за този.

Независимо от това, ние нямаме никаква официална дата на пускане или подробности за производството в нашите ръце. Издателите на Solo Leveling, D&C media все още не са разкрили никаква информация за адаптацията, но ако се съди по шума, така или иначе ще получим нещо от вътрешните хора.

От друга страна, световноизвестната южнокорейска K-pop група, The Boyz е назначена да издаде оригинален OST за предстоящото аниме Solo Leveling. датата на издаване на OST е насрочена за февруари 2022 г.

Очаквана дата на пускане на Solo Leveling Anime

Сега по отношение на очакваната дата на пускане, тъй като манхата е доста голяма, не смятаме, че студиото ще покрие цялата история за един сезон. Като се има предвид, че ще има повече от един сезон, ако студиото прибърза с работата си (без да понижава качеството на анимето, както беше направено с God of High School), вероятно можем да го видим в 4титримесечие на 2022 г. или през 1ултримесечие на 2023 г.! И ако създателите не искат да го направят по-напрегнат за феновете и решат да го пуснат наведнъж... тогава успех с чакането ви, няма да го видим преди 3-теrdили 4титримесечие на 2023 г.