Самостоятелно изравняване на аниме ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНО? Ето всичко, което трябва да знаете

Самостоятелно изравняване Manwha е един от най-обичаните Manwha на планетата. След като най-накрая завършиха всичките си глави, които бяха общо 179 глави, феновете на Solo Leveling Manwha искат да има и Solo Leveling Anime. И, за да се случи това, ще отнеме време, но е толкова обичан и има толкова добра история, че може да изостави други анимета като My Hero Academia, Jujutsu Kaisen, ако някога се сбъдне.

Ще говорим за това, че Manwha официално ще получи аниме

Въпреки че Manwha е толкова популярен, че е станал жертва на един от малкото слухове като че получава адаптация на аниме към него. Е, популярен Шпионин е там от известно време в Twitter, който споделя вътрешна информация и информацията му едва ли е грешна. Така че има шанс, когато той каже, че анимацията е в продукции.

Това никога не е достатъчно, за да развълнува феновете и те вече очакват да чуят нещо за това скоро.

Solo Leveling обяви, че работи върху OST (оригинален саундтрак)

досега, откакто Manwha завърши всичките 179 глави, му беше дадено време да направи OST, който феновете биха искали да видят и чуят. OST ще бъде направен от група, наречена The Boyz, която е южнокорейска момчешка група. Очаква се да излезе през февруари 2022 г. и скоро можем да получим повече подробности за него.

Тук можете да видите тийзъра за него.

Пистата вече изглежда страхотно и феновете полудяват по това колко страхотно ще бъде.

Ще получи ли Manwha Solo Leveling аниме?

Въпреки че източниците на Solo Leveling Manwha да се превърне в аниме идват от надеждни източници, които в миналото са споделяли много подробности за анимета, които могат да бъдат пуснати. Второ, Mangwa е много популярна, така че не е погрешно да се предположи, че това може да получи аниме. Въпреки че има много анкети, се провеждат в Twitter, където те питат кой Manwha искат да видят като аниме. И така, Solo Leveling Anime, оглавяване на анкетите, изглежда като добро начало и позволява на творческите хора, които отговарят, да знаят върху какво могат да работят, което ще привлече публиката.

Въпреки това много компании искат да се докоснат до това, тъй като това ще бъде страхотен проект за работа и много студия мислят за него, като се има предвид неговата популярност. Въпреки това, ако манхата е толкова дяволски популярна, защо не сме чули съобщение за аниме адаптацията от всички тези години? Е, според Йиман в YouTube японските ловци не са изобразени честно в манхата за соло изравняване. И затова японските анимационни студия не са склонни да поемат отговорността за Solo Leveling Anime.

Тогава кой може да направи това аниме възможно?

Е, да кажем този, който е готов да поема рискове и е бил спасител на много сериали и филми, които са били в сянка от много години. да, никой друг освен Netflix не може да превърне тази мечта в реалност.