Робърт Дауни и Сюзън Дауни се разделят след 15 години? Слуховете за развод са обяснени и верни ли са?

Въведение

Робърт Дауни Джуниър. , звезда от кинематографичната вселена на Marvel, е сред най-добрите касови сборове днес. Дауни остана мълчалив дали ще се върне към филма за супергероя, но на практика може да напише свой собствен билет, когато става въпрос за героите, които обича да играе. Звездата от Железния човек и съпругата му Сюзън Дауни , с когото има две деца, празнуват 15 години от брака. Дауни има син Индио от бивша сватба с Дебора Фалконър , актриса и певица, но всъщност нищо не се знае за първата му съпруга.

В началото на 90-те години на миналия век актьорът от „Железния човек“ срещна първата си съпруга Дебора Фалконър

През 1992 г. Дауни и Фалконър се срещнаха и се ожениха само след шест седмици връзка. Falconer участва във филмите Short Cuts, Mercy и The Doors, според IMDb. Индио, синът на двойката, е роден през 1993 г. Според ABC News, Дауни и Фалконър се развеждат през 2004 г. след няколко проблема на Дауни с наркоманията.Връзката на Робърт Дауни и Сюзън Дауни

Сюзън Дауни, настоящата съпруга на Дауни, го срещна на снимачната площадка на филма на Джоел Силвър Gothika през 2003 г., който се продуцира от нея. При третото искане на Дауни тя се съгласи да излезе с него и три месеца по-късно звездата на Железния човек направи предложение. Сюзън имаше две изисквания: трябваше да отложат брака си с две години, а Дауни трябваше напълно да се откаже от наркотиците. Двойката се ожени през 2005 г. и оттогава са щастливо женени и работят заедно. Екстън, на 8 години, и Аври, на 5 години, са двете деца на двойката. Това не е лесна задача, особено в Холивуд, където партньорите трябва да се справят с допълнителните очаквания за слава. Не само Дауни-младши и Сюзън са накарали връзката си да работи, но и работят заедно. Отборът Дауни, който те основават заедно, е част от връзката им, според звездата на Marvel.

На 6 ноември 2021 г. Робърт Дауни-младши написа сърдечна картичка за рожден ден на съпругата си Сюзън Дауни. Той също така й обеща „вечен обет.“ Звездата от „Отмъстителите“ качи откровена снимка на дуото, на която се вижда как поправя невидимия белег на партньорката си „вечно блаженство“ и я нарича „моето всичко.“ Мнозина смятат актьора за актьора. и съпругата му режисьор, които са женени от петнадесет години, за да бъдат динамичното дуо на Холивуд. Робърт отпразнува рождения ден на дъщеря си Аври само два дни преди рождения ден на жена си, обличайки се като човешка тиква, докато някои деца го биеха с тояги по приятен начин. Робърт Дауни-младши и съпругата му режисьор Сюзън Дауни са диаметрално противоположни в много аспекти.

В работния си живот Робърт ще работи заедно с Мат Деймън в Кристофър Нолан Предстоящият епос за Втората световна война Опенхаймер. Основните специфики на сюжета на проекта все още не са разкрити, но се казва, че е пресъздаване на проекта Манхатън и изобретяването на експлозивното устройство от физика Робърт Опенхаймер. Очаква се премиерата да бъде излъчена по кината на 21 юли 2023 г.

Накратко, няма нужда феновете да се притесняват, тъй като двойката не е направила никакви изявления относно раздялата си.