Ривърдейл Сезон 6 Епизод 3 „Mr. Дата и промоция на Cypher' CW

Въведение

Американската драматична поредица за тийнейджъри Ривърдейл , написана от Роберто Агире Сакаса и излъчена по CW Networks, е съсредоточена около известния комикс „Арчи“, е телевизионно шоу, което се фокусира върху измисления град, наречен Ривърдейл, и жителите на този град. В крак с мистериозните приключения на Бети, Арчи, Вероника и Джъгхед, сериалът се върти около техните романтично сложни отношения и главоломните им конфронтации с почти всичко, което започва от скрит кръг на наркотиците до психопатични масови убийци.

Сезон 6 на Ривърдейл ще ни представи събитие, състоящо се от 5 епизода, които позволяват на нашите скъпи герои да се движат из град Ривърдейл, сблъсквайки се със свръхестествени същества, които са много по-опасни от нетрайните нарушители. Можем да видим как Бети и други позволиха на Шерил да даде възможност на Арчи да допринесе за езическата култура за решаване на проблемите на града. По-късно призрак нахлува в къщата на Табита и Джъгхед, докато Ла Лорона следва сина на Тони, малкия Антъни. Бременността на Бети беше прекъсната от плачеща жена и изглежда, че Реджи се среща с доверено лице в гимназията Изабела. Излишно е да казвам, че „Rivervale“ избухва напред с пълна сила и знаем, че искате да знаете за предстоящия епизод. Ето какво трябва да знаете за Ривърдейл, сезон 6, епизод 3.

Очаквана дата на пускане на Ривърдейл, сезон 6, епизод 3

Ако всичко върви както е планирано, Ривърдейл сезон 6, епизод 3, е насрочено за премиера на 30тиноември тази година по канала CW. Това шоу е събитие, което се състои от 5 епизода през първата половина на сезон 6. Епизод 5 ще се излъчва на 14тиДекември тази година и след това ще настъпи прекъсване и оставащата половина на Сезон 6 ще започне да се излъчва на 6тиМарт на 2022 г. Новите епизоди ще се излъчват на седмична база всеки вторник и ще имат средна продължителност от 45 минути за всеки епизод.

Къде да гледате?

Ако сте потребител на кабелна телевизия, можете да гледате Riverdale сезон 6, епизод 3 по CW Channel на вашия телевизор в посочения час и дата. Ако пропуснете предаването, винаги можете да го гледате по-късно на официалния уебсайт и приложението на CW. От друга страна, можете да гледате епизода на Hulu+ LiveTV, ако имате абонамент в онлайн платформата. Освен това можете да изберете YouTube TV, DirectTV и FuboTV. Епизодът ще бъде достъпен и в Netflix от 1улДекември нататък и ако искате да гледате новите, както и старите епизоди, платформи като Microsoft Store, iTunes и Google Play могат да ви позволят да купувате или наемате сезоните според вашето желание.

Очакван сюжет за Ривърдейл, сезон 6, епизод 3

Ривърдейл, сезон 6, епизод 3, е озаглавен „Mr. Cypher. „Той ще се фокусира върху появата на тайнствен човек в Ривървейл, който изглежда е самият дявол. По-конкретно Jughead ще бъде държан от лицето и ще отговаря на неговите условия, вероятно за да премине авторския му блок. Вероятно Табита отново ще се сблъска с Джъгхед заради нейната мания за работата му. Кевин ще бъде видян да подписва душата си на дявола и може да изпробва миналата си сила с Зъбите.