Режисьорът Дестин Даниел Кретън ЗЛО иска ЛЕГЕНДАРЕН актьор Джаки Чан в Shang-Chi 2

директор Дестин Даниел Кретън каза в интервю, че би искал да има Джеки Чан в следващата част на Shang-Chi и легендата за десетте пръстена. Той говори и за първата част на филма, в която много сцени са вдъхновени от самия Джаки Чан. Режисьорът Дестин Даниел Кретън каза, че много от сцените са вдъхновени от филмите на Джаки Чан и той би искал да върне тези сцени в следващата част на филма.

Е, той също така каза, че е една от мечтите му да вкара Джаки Чан в един от филмите на Marvel Cinematic Universe. Към момента няма официален разговор със самия Джаки Чан, но той все още се надява тази дума да стигне до него. Джаки Чан трябва да бъде човекът, който решава дали иска да бъде част от неговия филм.Въпреки че все още не е известно каква роля би била добра за Джаки Чан, той каза, че тя е отворена за обсъждане. Докато някои все още не са сигурни дали Джак и Джаки Чан ще бъдат добро допълнение към филма. Докато приятелите му са разделени, той каза, че би било невероятно да върне Джаки Чан, докато приятелите му смятат, че не е добра идея да връщат Джаки Чан отново във филмите.

Той каза, че е отворен за Джаки Чан, ако иска да работи във филма. Той винаги е добре дошъл. Към момента няма подробности заШан-Чи и легендата за десетте пръстена2. Но съдейки от първата част и доколко частта беше толкова добра, можем да очакваме някои нови страхотни стилове на битка и нови сили на Shang Chi и още история за това как Десетте пръстена са въведени във вселената.

Стрелба заШан-Чи и легендата за десетте пръстена2 се очаква да започне да се произвежда до 2023 г. около март.