Remake Our Life Season 2 Anime Release Date; Ще се случи ли?

Въведение

Помните ли едно аниме за връщане назад във времето? Кажи ми името? Да, „Re: Животът“. Напоследък ще видите, че връщането към минали времена от живота, за да поправите грешки, се е превърнало в някаква тенденция... можете да вземете „Tokyo Revengers“ като пример. Сега, сред наскоро завършените аниме, ние сме тук, за да обсъдим „Remake Our Life“, който току-що приключи излъчването на своя сезон 1. Така че днес ще просветим какво знаем за „Remake Our Life сезон 2“.

Относно това аниме

От времето на „Steins; Gate“ станахме свидетели как MC може да промени целия поток от време и да създаде напълно различно бъдеще, като пътува в миналото и променя едно просто действие. Този „Remake Our Life“ или „Bokutachi No Remake“ изобщо не е изключение. Животът не е добър за 28-годишния Kyouya Hashiba, той напусна офиса си, за да направи стаж в индустрията за видеоигри, но стажът внезапно приключва, оставяйки го безработен. Така той е принуден да живее с родителите си. Когато се сравнява с другите си приятели и колеги, той не изпитва нищо друго освен съжаление, че не посещава художествен колеж вместо традиционен колеж. Въпреки че разбира, че няма втори шанс, една хубава сутрин той се събужда и БУМ! Сега той се върна 10 години назад.Сега стигаме до източника. Анимето първоначално е адаптирано от едноименния LN, написан от Начи Кио. Започна да се излъчва на 3rdЮли 2021 г. и след излъчването на 12 епизода приключи излъчването на 25тиСептември 2021 г. Взаимодействащата сюжетна линия привлече безброй фенове от цял ​​​​свят. Сега, тъй като първият сезон приключи преди 2 дни, всички имаме въпроси относно втория сезон, нали? Ето какво можем да ви кажем за „Remake Our Life Season 2“

Вероятна дата на излизане на Remake Our Life, сезон 2

Да, знам... знам. След като изгледахме последния епизод на сезон 1, изобщо не сме доволни. Разбира се, защото ще има още сезони. Но е жалко, че няма официален коментар за каквато и да е приблизителна дата на пускане. Сезон 1 обхвана първите четири тома на LN и тези, които са чели LN, знаят, че остават много повече елементи за покриване. Нито Studio Feel, нито продуцентите нямат никакво съобщение за завръщането му, но гледайки амбицията в последната сцена и предвид популярността, както и положителните отзиви, които получи досега, можем, разбира се, да очакваме с нетърпение „Remake Our Life Season 2“ да започне да се излъчва през първото тримесечие на 2023 г.

Очакван сюжет за римейк на нашия живот, сезон 2

В „Remake Our Life Season 2“, след като MC разбере, че връстниците все още не правят това, което се очаква да направят, той ще се намеси и ще предприеме действия. Срещата му с Минори Аяка ще играе голяма роля в това, тъй като Киука ще поиска нейната помощ, за да накара Шино да привлече отново изкуството. Междувременно, за да намери Цураюки, той ще отиде в къщата на родителите си заедно с приятелите си. Уебите също могат да очакват Kyouka най-накрая да избере някой между Нанако и Шино, след като избягват фаталното решение толкова дълго.