Reign on Netflix: Защо трябва да го гледате, преди да напусне Netflix? – Doms2cents

Reign: това е американска историческа драматична колекция, създадена и проектирана за The CW от Лори Маккарти и Стефани Сен Гупта. Поредицата се върти около начина на живот на Мери, която е кралицата на Шотландия, и нейното електричество във френската съдебна зала. Премиерата на сериала 1 е на 17 октомври 2013 г. и приключи на 16 юни 2017 г., слагайки край на четвъртия сезон. Warner Bros създават колекцията.
Сюжетът
Период 1
Първият сезон на сериала започва през 1557 г., в който Мери живее в манастир във Франция. Но след това тя се връща бързо в замъка, където и да разберем, че чака да се омъжи за принц Франсис, с когото се сгоди, когато в крайна сметка са остарели с шест десетилетия. Мери трябва да се справи с променящата се политика и енергия. Майката на Франсис се опитва тайно да напусне връзката. Последователността също така показва аферата на Мери с прислужничките Кена, Ейли, Лола и Гриър, които са съсредоточени върху „Четири Марии“.
Време 2
Вторият сезон на колекцията беше открит, когато крал Хенри II умря, и следва Мария и Франциск като кралица и крал на Шотландия и Франция. Те имаха еднакъв опит да хармонизират ролите си на монарси и опит да предлагат с нарастващите религиозни конфликти между протестанти и католици.
Сезон 3
Третата година от колекцията следва влошаващото се благосъстояние на крал Франсис и неговата смърт частично, оставяйки следа, когато братът на вдовицата на Франсис Чарлз се превърна в новия непълнолетен крал. Тази година представя и кралица Елизабет, която замисля заговори в опозиция на Мария.
период 4
В четвъртия и последния сезон на поредицата, през тази година Мери се завърна в Шотландия и се опитва да възвърне силите си в своята индивидуална земя. Напрежението идва по отношение на Мери и нейната братовчедка кралица Елизабет I. През този сезон Мери ще се омъжи за лорд Дарнли.
Ресурс: Netflix Кога Reign ще напусне Netflix?
В Съединените щати тази последователност все пак се излъчва, но не след дълго ще приключи. Тази колекция се изпълняваше за дълъг период от време от 2013 до 2017 г., с цели 4 сезона и 78 епизода. Обикновено предаванията на CW изтичат от Netflix много по-бързо и е обявено, че всичките 4 сезона ще бъдат елиминирани от Netflix на 5 септември 2022 г.
Защо наистина трябва да му се наслаждаваме, преди да напусне Netflix?
Източник: POPSUGAR Колекцията „Reign“ скоро напуска Netflix и е страхотна, за да се насладите. Въпреки че исторически това не е напълно правилно, но несъмнено е необходимо да се разгледа за всички любители на фона. Просто е невероятно, с фантастични костюми, бижута и декор, които със сигурност са хипнотизиращи.
Накратко, тази 4 подправена поредица трябва да се гледа точно преди да напусне Netflix, както и преди дългото напускане. Тези, които просто ценят исторически статии и свързани с това фактори, определено ще се насочат наистина да харесат тази прекрасна колекция, зависима от историческата драма. Това е дръжка за абсолютно всеки, който обича историческото минало, драмата и романтиката, тъй като има всичко това и по очарователен начин, който наистина ще хареса на всеки. Така че трябва да се разгледа, но преди това ще напусне Netflix.