Red Dead Redemption 2 вече може да се играе във VR; Демонстриран геймплей

Нов мод Red Dead Redemption 2 VR, който е създаден за играта и може да се види в действие във видеото, вградено по-долу, може да представлява интерес за геймърите на Red Dead Redemption 2, които имат VR слушалки.

Джейми Фелтъм от уебсайта Upload VR даде 27 минути игра. Люк Рос, разработчикът зад мода R.E.A.L GTA 5 VR, е създателят на най-новия мод Red Dead Redemption 2 VR.

Люк Рос, създателят на мода, стартира ранната си работа по Patreon. Рос е работил по-рано върху VR модове за No One Lives Forever 2 и Grand Theft Auto V. Последният е включен в нашия списък с най-добрите VR модове, налични в момента.В текущото си състояние този мод ви позволява да използвате геймпад за игра. Можете да го играете в режим от първо или трето лице, както в Red Dead Redemption.

Светът на Red Dead Redemption 2 завладя голям брой фенове, но ще бъде ли още по-потапящ във VR?

С нов мод, който в момента е в ранен достъп, модерът Люк Рос се опитва да разреши този проблем. Модът е достъпен само чрез Patreon на Ross и играта може да се играе изцяло във виртуална реалност.

Рос преди това е работил по модификациите No One Lives Forever 2 и Grand Theft Auto V VR. Положителният отговор и на двете подтикна Рос да създаде нещо „много по-амбициозно“.

Модът е кулминацията на шест месеца работа на пълен работен ден, поради което беше преместен в Patreon - в момента трябва да станете патрон, за да получите достъп до мода.

Рос също така иска да добави поддръжка за виртуална реалност към Cyberpunk 2077, Horizon Zero Dawn и Assassin’s Creed Valhalla, които покровителите ще могат да играят, след като бъдат публикувани.

Ще можете да изживеете цялата кампания във VR, катсцени и всичко останало, благодарение на кадрите от геймплея, предоставени от VR YouTuber VR Oasis (каналът му е пълен със страхотно съдържание, свързано с VR).

В момента модът не поддържа контроли за движение, така че ще трябва да играете с мишка и клавиатура или геймпад.

Ръцете ви обикновено са свързани с местоположението на слушалките ви, така че ще трябва да се биете с враговете си, докато ги гледате в очите.

Постижението на Рос е истинска заслуга на модинг общността! Трейлърът изглежда невероятно и е лесно да си представите колко фантастичен ще бъде Red Dead Redemption 2 във виртуалната реалност.

След пускането на Red Dead Redemption 2 от Rockstar Games през 2018 г., тя е една от най-продаваните игри на всички времена, така че модът трябва да има голяма публика!

Страницата на Ross’ Patreon може да бъде намерена тук за тези, които се интересуват да станат патрон или да научат повече за проекта.

Версиите на Red Dead Redemption 2 за PlayStation 4, Xbox One, PC и Google Stadia вече са налични. Цялото ни предишно отразяване на играта можете да намерите тук.

Искате ли да изпробвате VR мода за Red Dead Redemption 2? Какво мислите за такива модове? Кажете ни какво мислите в коментарите.

Етикетиигри червена смърт изкупление