Разводът на Джейсън Момоа и Лиза Бонет беше потвърден след месеци на слухове

За съжаление горното заглавие е вярно! Джейсън Момоа и Лиза Бонет са решили да прекратят брака си. Да, чухме няколко слухове по тази тема и преди, но познайте какво този път не е слух, тъй като самата двойка потвърди горното твърдение. Изглежда бракът им е оцелял само 4 години. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Джейсън Момоа и Лиза Бонет вече не са заедно. Двойката сложи край на 4-годишния си брак!

Двойката потвърди слуховете за развода! Те вече не са заедно. Те са решили да сложат край на брака си. Джейсън Момоа и Лиза Бонет публикуваха съвместно изявление в своя Instagram, потвърждавайки слуховете за развода си. Двойката споделя две красиви деца и иска светло и щастливо бъдеще за тях. Бракът им се разпадаше и това се отразяваше зле на децата им. Така най-накрая решиха да се разделят.С времето искрата от брака им угасна. Двамата все още изпитват огромно уважение и любов един към друг и са решили да родителят заедно сина и дъщеря си. Според нашите вътрешни източници и задълбочено проучване времето беше адски сурово за двойката. Рано или късно знаеха, че нещата между тях ще се влошат. Нещата помежду им стават горчиви и затова решават да сложат край на брака си.

Те направиха публичната публикация, само за да информират феновете си, че са се разбрали взаимно за развода. Освен това те искаха да бъдат честни с феновете си. Двамата се познават вече повече от десетилетие. Техният график за запознанства датира от 2004 г. След като се срещаха в продължение на 12 дълги години, двамата решават да вържат сватбения си възел. Но за съжаление двойката за „полагане на цели“ вече е разделена. Двамата продължават да бъдат приятели, но вече няма да бъдат етикетирани като съпруг и съпруга.

Разводът на Джейсън Момоа и Лиза Бонет – огромен шок за феновете им! Знайте всичко за него, само тук.

През последните години и двамата отбелязаха значителен растеж в съответните си кариери. Никой не видя, че това идва, това беше внезапен шок за феновете им. Двойката винаги е успявала да бъде един до друг. Хората ги наричаха „перфектната двойка“. Но изглежда, че двамата са имали сериозни проблеми в брака. Те искаха да вземат правилното решение за децата си и затова решиха, че е по-добре да прекратят брака си.

Раздялата на двойката беше голям шок за цялата индустрия. Джейсън Момоа и Лиза Бонет винаги са били близо един до друг. Основната причина за раздялата им все още не е известна на никого. Но според съвместното им изявление смятаме, че някои сериозни проблеми са попречили на брака им. Със сигурност ще ви информираме повече за това, веднага щом чуем нещо ново по тази тема. Е, това е всичко засега, за още такива най-нови актуализации на знаменитостите и клюки, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиДжейсън Момоа Лиза Бонет