Разработва ли се The Honor Student at Magic High School, сезон 2?

Въведение

Има много аниме за технологиите (можете да вземете за пример Neon Genesis Evangelion или Darling in the Franxx) и има много аниме за магия (Няма да губя време с препращане 🙂), но няма много аниме за магията и технологиите, които съжителстват и се подкрепят взаимно. Днес ще говорим за аниме, което отговаря на това условие. Да... Името е „ Почетният ученик в Magic High School ” или „Нередовният в гимназията по магия“ или „Mahouka Koukou No Rettousei“. Тъй като сезон 1, известен също като „Raihousha-hen“ или „Arc Visitor Arc“, приключи не толкова отдавна, ние ще ви уведомим какво сме получили за „The Honor Student at Magic High School Season 2“ досега.

Относно анимето

Това базирано на фентъзи научно-фантастично аниме осветява известната двойка брат-сестра Тацуя и Миюки Шиба, най-достойните наследници на клана Йоцуба, се присъединяват към славната гимназия, свързана с Националния магически университет, за да направят крачка напред с магическите си умения, без да знаят за опасност това може да им хрумне. Въпреки че анимето получи своя дял от критики за нередовното си изработване на историята (съвпада с името?), популярността на действителната манга и развитието на героя, заедно с фините екшън последователности, някак си осигуриха задоволителен обхват на това аниме. Тъй като сезон 1 наскоро приключи, всички очакваме с нетърпение обявяването на датата на пускане на сезон 2 The Honor Student at Magic High School.Приблизителна дата на пускане на 2-ри сезон на „Почетния ученик в Magic High School“.

Почетният ученик в Magic High School започна да се излъчва на 4тиОктомври 2020 г. и след доставянето на 13 епизода приключи на 27тидекември. Ако сте загрижени за изданието на ASAP сезон 2, съжаляваме да ви кажем, че нито Studio Connect, нито някой от продуцентите са обявили публично новини. Въпреки факта, че сезон 1 е толкова лош в разработката и има ужасна последователност, че феновете, които не са чели оригиналния роман, трябва да работят усилено, за да разберат какво всъщност се случва, изпълнените с екшън поредици някак успяха да донесат малко над средната оценка и в същото време кара феновете да нетърпеливи да видят какви подобрения носи The Honor Student at Magic High School, сезон 2.

Очакван сюжет за почетния ученик в Magic High School, сезон 2

Финалът на сезон 1 се съсредоточава върху „финала на прилепите на Mirage“, който се счита за бижуто в короната на турнира на деветте училища. Първият висок трябва да го спечели, за да донесе и осигури общата си преднина в състезанието. Когато мачът приключи, можем да видим, че само Айри и Миюки са останалите участници, след което започва крайна битка, като само двамата решават победителя, в който Миюки получава победата. Воден от таланта си, Айри по-късно поздравява опонента си и те се оказват приятели.

През сезон 2 Хонока искрено ще мисли да разкрие чувствата си към Тацуя, които са били трупани от дълго време. Но връзката на Миюки с него ще я затрудни. Междувременно полковник Анджелина Куду Шийлдс, известна още като Лина, която има братя и сестри Шиба като нейна цел, ще бъде назначена да разследва масивната експлозия близо до Япония. Когато се присъедини към училището, братята и сестрите Шиба напълно ще я доминират в различни състезания. Но начинаещият не е типът, който лесно се счупва и тя ще продължи да ги насочва така, въпреки разликата в силата им.