Разгледайте този фен арт на Ханибал, който породи надежди за завръщането на Ханибал, сезон 4

Трилърът, любимият Брайън Фулър, продуцент и шоурънър на шоуто, имаше намерение Ханибал да продължи седем сезона, но за съжаление беше отменен след само три почти перфектни.

Все още няма дума за това дали популярният сериал на ужасите Ханибал ще получи четвърти сезон, но Fannibals навсякъде могат да се утешат с факта, че част от фен арт за шоуто скоро ще бъде закрепена в Капитолия на Съединените щати.

Пламенните фенове на Ханибал призовават за продължаване на драмата след дисфункционалната любовна история между Ханибал Лектър и Уил Греъм, базирана на книгите на Томас Харис, почти след излъчения финал „Гневът на агнето“ през 2015 г.

Фулър, например, не се е отказал. Тази седмица беше избрано някакво фантастично изкуство, вдъхновено от Ханибал, да виси за една година в сградата на Капитолия на Съединените щати като част от годишния конкурс за изкуство на Конгреса, което накара Фулър да отговори.

Катлийн Палмър, абитуриентка в Ню Джърси, разработи кубистична интерпретация на епизод „Долче“ от сезон 3 на Ханибал, в който Уил настига Ханибал във Флоренция (Капитолият на САЩ би трябвало да има късмет, че това произведение на изкуството виси в неговите свещени зали).

Обиколките в Twitter на произведението на изкуството най-накрая намериха своя път в новинарската лента на Фулър, което предизвика последващо запитване от член на Конгреса на САЩ, който външно също е фанибал.

Палмър се опита да замени покана за столицата за друг сезон на Ханибал, което му беше отказано.

'НАДЯВАМ СЕ!' каза Фулър, който очевидно подкрепя втори сезон на емблематичното шоу, но ще се нуждае от договор за разпространение, за да го направи.

Фулър изразява желанието си да продължи с Ханибал в Twitter и другаде, откакто шоуто приключи преди шест години, а Микелсен и Хю Данси също са на борда.

Миналата година, когато и трите сезона на Ханибал, които първоначално се излъчиха по NBC в Съединените щати, бяха пуснати в Netflix, това отново предизвика интереса към шоуто.

Въпреки това, адаптирането на поредицата книги за Харис винаги е било трудно и рисково начинание.

Въпреки че Gaumont International Television, която продуцира Ханибал, притежава правата върху романите Hannibal, Hannibal Rising и The Red Dragon, MGM притежава правата за Silence of the Lambs, така че Фулър не можа да използва нито един от героите от тази книга, включително Кларис, в неговата телевизионна адаптация.

Фулър би искал да продължи историята на Ханибал по някакъв начин, ако го направи.

Произведенията на Палмър са много подходящи за шоуто, на което са базирани. Ханибал се слави като едно от най-зашеметяващите телевизионни предавания заради граничния си авангарден подход към визуалния си стил.

Пристигането на Ханибал в Netflix предизвика разговори за четвърти сезон, но не е ясно докъде са напреднали тези разговори.

Въпреки това е ясно, че ако се даде шанс, четвърти сезон ще бъде погълнат от яростни фенове. Ефектът на Ханибал е широкообхватен за толкова краткотрайна серия и все още не бива да се отхвърля.

С целия актьорски състав и Фулър на борда за завръщане, всички части чакат само подходящата възможност да се появи,