Razer Blade 14 е идеалният пример за лаптоп с малък размер и голяма мощност

Blade 14 е първият изцяло нов геймърски лаптоп на Razer, който придава на компанията първокласна изработка до размер и компоненти.

Razer Blade 14 изглежда е идентичен с всеки друг лаптоп Razer Blade отвън. Изцяло алуминиевото шаси, RGB клавиатурата, триглавото лого на змия и финото черно усещане са налице. Razer Blade 14 е единствен по рода си продукт. Това е първият път, когато процесор на AMD се появява в Blade. Процесорът Ryzen 9 5900HX е използван от Razer за производството на най-мощния 14-инчов лаптоп за игри.Razer успя да добави най-добрите RTX 3070 и RTX 3080 мобилни графични карти на Nvidia благодарение на ефективността на AMD. Това е първият лаптоп с тези процесори в 14-инчов форм-фактор. Asus Zephyrus G14, който оглави списъка на най-добрите лаптопи за игри от всички видове през предходната година, ще бъде най-мощният на RTX 3060.

Blade 14 не е евтин, нашият тестов модул струва ,199,99 и за тази сума много потребители биха били оправдани да изискват по-голям екран. От друга страна, този лаптоп трябва да бъде във вашия списък, ако преносимостта е от решаващо значение за вас. Никъде другаде не можете да намерите по-добър баланс между производителност, спецификации и качество на изработка.

Razer Blade 14 е най-добрият лаптоп за игри за вас, ако търсите най-голямата мощност на килограм. Разбира се, четиринадесет инча не е достатъчен екран за всички, особено в този ценови диапазон, и много купувачи може да са готови да се откажат от луксозния RGB и няколко кадъра в секунда в замяна на невероятния живот на батерията на Zephyrus G14 и G15. Blade има няколко недостатъка, включително лоша уеб камера, задържане на пръстови отпечатъци в шасито и висока цена, но ако нито един от тях не е проблем за вас, не виждам причина да не го препоръчвам. Няма нищо друго на пазара като него.

ЕтикетиСКЪПО ПК за игри ЛАПТОП RAZER BLADE 14 ПРЕГЛЕД ПРЕГЛЕД