Пуснат тийзър на филма Черна детелина; Актуализации на датата на пускане 2021 г

Черна детелина е много известна японска манга приказка. Мангата е написана от Юки Табата. Историята се върти около тийнейджър на име Аста. В свят, в който всеки има някаква магическа сила, Аста беше единствената без такава. Но с помощта на Черните бикове Аста планира да стане следващият крал магьосник. Настройте се на феновете, тъй като с нетърпение очаквате да видите още приключенията на Аста. Любимият ви аниме сериал вече се превръща във филм за черна детелина. Останете на линия, за да научите всичко за филма, само тук!

Кога ще излезе филмът Черна детелина?

Филмът Черна детелина е планиран да бъде излъчен някъде в средата на 2022 г., преди всичко в Япония. Е, филмът също ще бъде пуснат по целия свят до следващата година, особено есента на 2022 г. Създателите на Black Clover все още не са уредили конкретна дата за пускане на филма. Все пак ще отнеме доста месеци, за да завършите целия филм. Но феновете може да имате късмет, тъй като кой знае, че може да падне и в края на тази година, 2021 г.

Обявата за филма Черна детелина беше пусната чрез малък видео тийзър. Тийзърът определено даде някои намеци на публиката, но даването на предположения за сюжета на филма със сигурност е трудна работа. Вижте тийзъра тук долу, ако все още не сте го гледали! Докоснете, за да видите тийзъра.

Намерете всичко за филма Черна детелина, просто тук!

Тийзърът на филма определено показа някои дълбочини на изкуството. Със сигурност беше изключителен тийзър за гледане. Ако се вгледате внимателно и се задълбочите, със сигурност ще си помислите, че филмът може да слее сюжета си с шоуто. Може да получим повече екшън и драма във филма. Всички епизоди на шоуто са се представили добре досега. Феновете са доста доволни от историята на аниме сериала. В момента има много различни видове слухове около сюжета на сериала. Така че изборът на такъв е трудна задача. Но ние смятаме, че филмът ще покрие до глава 273 от аниме сериала. Със сигурност ще ви уведомим повече за филма веднага щом получим свежи новини за него.

Къде можете да гледате Черната детелина? Открийте го тук!

Можете да гледате сериала Черна детелина изключително в Netflix. Ще намерите всички епизоди на гигантската аниме платформа на Netflix. Ако нямате достъп до Netflix, тогава можете да намерите шоуто и на други платформи, особено на Hulu, а също и на Crunchyroll и Funimation. Ако все още не сте гледали сериала, значи ви липсва страхотно забавно шоу. Също така очакваме филмът да бъде пуснат може би в Netflix, но все още не можем да кажем това със сигурност, трябва да изчакаме официалното съобщение на Netflix. Останете с нас, за да знаете повече актуализации и новини за чисто нови филми, филми, аниме сериали и много други.