Произведено в Abyss, сезон 2, дата на издаване, планирана за 2022 г.; Всичко, което трябва да знаете

Въведение

Втората част от популярното японско аниме Made in Abyss най-накрая е тук. Да... Kadokawa най-после обяви очакваната дата на пускане на Made in Abyss Season 2. Заедно с анонса, студиото пусна и официалния тийзър трейлър. Освен това трябва да видим някои ключови визуализации от предстоящия сезон. Ще видим режисьорските творби на Масаюко Кодзима още веднъж през предстоящия сезон. Другият кастинг, който ще се завърне от предишния сезон, ще бъде същият в Kinema Citrus.

Синопсис

Популярното аниме Made in Abyss всъщност е адаптирано от популярната манга, която също има същото име. според записа вече присъстват три последователни филма и един аниме сезон, описващи приключенията на Рег и Рико. Времевата линия проследява момиче на име Рико, което е сираче и живее във въображаем град, наречен Орт. Има гигантска мистериозна дупка точно в средата на града. Хората се гмуркат в тъмнината на дупката, за да извлекат артефакти от минала цивилизация. Те трябва да изследват всички видове опасности и да рискуват живота си, за да открият останките. Главният ни герой Рико също иска да бъде легендарен нападател, точно като майка си. По време на своето приключение тя среща робот и го нарича Рег. Рико вярва, че майка й е все още жива и тя живее в най-дълбоката част на пропастта. И така, тя тръгва на пътешествието си с Рег, за да се срещне с майка си и да се превърне в легендарния нападател на пещери „White Whistle“.

Към момента няма налична точна дата на пускане на Made in Abyss Season 2. Но едно нещо, което се увериха в трейлъра, е, че втората част със сигурност ще излезе през 2022 г. Ако не сте гледали предишните филми и сезон, винаги можете да го гледате на различни стрийминг платформи като Netflix и Amazon Prime. Предстоящият сезон ще бъде представен от Sentai Filmworks дигитално.