Продължават ли снимките на Alice In Borderland, сезон 2? Дата на пускане на Netflix

Алиса в границата направи трайно впечатление на публиката по целия свят и получи високи признания за своята естетика, кинематография, анимация и монтаж, както и оценка 7,7/10 в Netflix и 4,8 в Google. Сред феновете има голямо очакване за предстоящата част от тази вълнуваща програма. Има шанс скоро да свърши!

Сезон 1 на Alice in Borderland беше огромен успех и създателите, както и феновете, осъзнаха, че наистина искат втори сезон скоро. В отговор на желанията и очакванията на феновете, създателите обявиха, че Alice In Borderland Season 2 ще пристигне с кратък тийзър. Окончателните дати на пускане все още не са обявени, но е много възможно скоро да бъдат потвърдени.

Въведение

Alice in Borderland, оригинален сериал на Netflix от Япония, е научнофантастичен екшън трилър, базиран на едноименната манга на Хара Асо. Шинсуке Сато режисира филма, а Ясуко Курамицу написа сценария. След като пусна Alice in Borderland по целия свят само за две седмици, Netflix сподели новината за втория сезон.Алиса в границата, сезон 2: Очакван сюжет

Това беше мрачен завършек на първия сезон на Alice in Borderland, с разкритието, че Ryhei, Yuzuha и другите участници скоро ще бъдат подложени на нов кръг от смъртоносни игри. Нашите герои вече бяха изпитани до краен предел от събитието, организирано от Мира, майстор на играта, за която беше установено, че е сред стратезите на цялото ужасяващо фиаско. Ясно е, че вторият сезон ще бъде също толкова вълнуващ, напрегнат и наситен с екшън като първия.

Алиса в границата, сезон 2: Актьорски роли

Не е имало никакви изявления относно ансамбъла на Алиса в границата, сезон 2, но е безопасно да се предположи, че всички, които са оцелели в предишния сезон, ще се върнат.

Освободете

Само две седмици след излъчването на първия сезон по Netflix, новината за сезон 2 беше обявена. Това обаче не означава, че ще се излъчи скоро. Поради продължаващата епидемия от коронавирус в Япония, закъсненията в производството са неизбежни в момента.

Гледайки невероятния успех на първия сезон, сезон 2 на Alice In Borderland също се очаква да бъде пълен с вълнуващи експедиции и невероятни изненади, които отново ще запленят публиката. Така че, докато чакате този невероятен и вълнуващ сезон 2, се насладете на първия сезон.