Придобиване на DataRobot Zepl: Ето какво трябва да знаете за това придобиване

DataRobot, подчинената на Бостън компютъризирана джаджа, която започва да се стартира, се натъкна на куп декларации към началото на днешния ден, докато разшири основата си, за да даде на умопомрачителните и неспецифични клиенти същото нещо ново. Той допълнително представи, че е придобил Zepl, предлагайки му обща среда за подобряване на високо ниво, където специалистите по данни могат да предадат своя код на DataRobot. Двете фирми не си поделиха разходите за осигуряване.

Nenshad Bardoliwalla, старши вицепрезидент на продукта или администрацията в DataRobot, твърди, че неговото предприятие се опитва да бъде пионер в тази област и приема курса на игра, който е примамлив за широк спектър от нужди на купувача от всеки един от хората, които имат малко реалности научна осведоменост за хора, които могат да се справят със собствената си екипировка, като усвоят кодирането в Python и R.

„Докато хората обичат компютъризацията, те допълнително се нуждаят от това да бъде [гъвкава]. Те никога не се нуждаят само от компютъризация, но тогава просто не можете да постигнете нещо с нея. Те също така се нуждаят от опит, за да сменят дръжките и да дръпнат превключвателите“, каза Бардоливала.За да се справи с тази трудност, справедливо, отколкото да създаде кодиращо общо местообитание без никаква подготовка, той избра да закупи Zepl и да включи своя бележник за кодиране в сцената в друг инструмент, наречен Composable ML. „С Composable ML и с получаването на Zepl, ние в момента предаваме истински първи курс за хората, които трябва да кодират“, посочи той.

И накрая, фирмата декларира склонност към план, наблюдавайки програмирането, за да даде възможност за изкореняване на предразположението към план, което може да доведе до фанатизъм, шовинизъм или различни подозрения в артикула. За да избегне това, предприятието е изградило актив за създаване, когато види, че това се случва по подобен начин в сегмента за производство на артикули и при създаването. Той предупреждава групата за случайна склонност, но им предоставя системи за промяна на елемента, за да го премахнат.

DataRobot се намира в Бостън и стартира през 2012 г. Той е събрал около 750 милиона долара и има оценка от над 2,8 милиарда долара, в разбиране на Pitchbook.