Преглед на Fantasy Island: Да го предавате поточно или да го пропуснете? – Doms2cents

Ако атрактивната подправена ще ви накара да се ентусиазирате за този филм, вероятно бихте искали да преосмислите приоритетите си. Представете си да спечелите билет за луксозен ваканционен курорт, отделен от релакса на целия свят, точно там, където не на последно място получавате спокойна почивка от изнервящото ви ежедневие. Сега си представете, че домакинът на ваканционния курорт решава да изпълни желанието ви за магическа формула. Това доста съществено описва никога не е извършвано преди помещението за Fantasy Island на Blumhouse.
Центриран върху телевизионното шоу на точната идентификация, което се провеждаше от 1977-1984 г., Островът на фантазиите е римейк от известния продуцент на “Paranormal Activity” и “The Purge” Джейсън Блум и режисьор на “Rick-Ass 2” и “Truth or Dare” Джеф Уодлоу. Публиката със сигурност беше зашеметена, когато филмът беше характеризиран като „ужас“, вместо като комедийно-драматично заглавие на уникалното телевизионно шоу. Blumhouse би бил страхотният асортимент за уникален филм на ужасите, този конкретен поради факта на обширното му наследство от зрелищни (и ужасяващи) вноски в жанра, както беше описано по-горе.
Сюжетът
Снабдяване: The Phuket News Историята започва с привидно възхитително пътуване до мистериозен ваканционен курорт на далечен остров със самолет, когато избраните победители за пътуването се срещат със своя домакин. Тук те се забавляват със странния г-н Рорк, богат модерен дневен джин, който обявява, че гостите ще имат възможност да задоволят най-голямата си фантазия. Той обаче още по-подробно уточнява, че има някои разпоредби, които трябва да се спазват:
1. Всеки един мъж или жена ще може да избере само една фантазия, която да изпълни.
2. Компанията трябва да види всяко едно изпитание чрез неговото приключване. По думите на Рорк, спазвайте насоките и фантазията ще бъде „толкова истинска, колкото го направите“, главно защото в този идиличен рай нещо и всяко малко нещо е постижимо.
Следващото правило е това, което води до това, че затрудненията на нашите герои се превръщат в опасни и по-късно смъртоносни. Екипът от посетители трябва да измисли начин да избяга безобидно от острова.
Твърдата е водена от Луси Хейл, която изпълнява Мелани, а нейната фантазия е да си отмъсти на досадния си хулиган от висшия университет. Маги Кю играе Гуен, която иска да коригира важното решение за живота си да откаже брак с бившия си приятел. Остин Стоуел ще поеме ролята на предишното ченге Патрик, който иска да се придържа по стъпките на баща си и да стане ченге. Райън Хансен и Джими О Янг майсторски изпълняват ролите на братята Джей Ди и Бракс, които таят в себе си лесното желание да живеят в забавен живот в обществото.
Наистина ли си заслужава да се гледа?
Източник: Роджър Експерт Превръщането на остаряла драматична телевизия в трилър-филм на ужасите със сигурност е невероятно интригуваща идея, но изпълнението е там, където тя върви надолу. Ако можеше да се използва само 1 термин, за да го обясним, бихме използвали „забравим“. Изглежда, сякаш сюжетът е бил наситено наслоен, за да включва множество сюжетни линии, което ни накара да почувстваме, че филмът е ненужно прекален. Това е като сложен възел, който не можете да разплетете, просто защото е бил завързан в твърде много ситуации.
Дори и да се погрижите да седнете до филма скоро след първоначалните 15 минути, надявайки се на скандален обрат, само един мързелив пристига по пътя ви. Освен това, няма цел филмът да се категоризира като „ужас“, защото рядко има такива, освен няколко зомбита и лека сцена на мъчение. Изглежда като невнимателна задача, при която сценаристите са започнали откровено, но са решили да убиват хора, само за да увеличат нещо до, ако не и мекия сюжет.
Въпреки това, ако можете да започнете филма с нулеви очаквания, отворени мисли и Островът на фантазиите може да бъде просто филмът за удоволствие, който се нуждаете сега!