Преглед на A.P. Bio сезон 4: Да го предавате поточно или да го пропуснете? – Doms2cents

Ситкоми, масово, са били най-ефективното предлагане на развлекателни медии толкова значително. С вярна основа за помощ в почти всички възрастови отбори, те почти никога не успяват да накарат публиката да се изсмее от притесненията си.
A.P. Bio е само една от този вид американска комедийна телевизионна поредица, чийто първоначален епизод беше излъчен през 2018 г. Майк О’Брайън го разреши за NBC. Шоуто постигна резултати, подходящи при премиерата на първия му сезон. Очевидно той беше подновен без затруднения за два допълнителни сезона и купи епизодите на Time 4, излъчени по Peacock на 2 септември 2021 г.
Предвиден сюжет
Източник: Краен срок Четвъртата година на A.P. Bio се върти около Висшия университет Уитлок. Директорът на факултета желае да въведе униформи в университета, което е крайно неприемливо за обучаващите се и за главния герой. Студентите също могат да започнат протест.
Година 4 гарантира много на своите зрители, нейните злополуки варират от чисти бедствия до страхотен хаос, който се дължи на обявяването на опит за запазване на униформите в колежа. Сезонът вероятно ще върне на сцената отдавна изчезналия баща на Джак (протагониста). Това би довело до нов набор от трудности в живота на Джак, докато той се мъчи с учениците и се опитва да ги използва за собствените си персонализирани печалби, особено за да опозори съперника си.
Сценаристите представиха най-ефективното, за да направят изложбата възможно най-вероятно с обрати и обрати през цялата сюжетна линия. Сезон 3 накара публиката да полудее от смях, а период 4 не се очаква да бъде много по-малко.
Достоен ли е за пиене?
Брус Кембъл става член на фалшивия баща на Джак, джентълменът, който е бил извън ежедневието си през последните 20 години. Бързото нарастване на напрежението по отношение на двамата и последвалите последствия в ежедневието на Джак всъщност биха били отличен запас от смях за зрителите. Директорът Дърбин изглежда би бил твърде зает да приема своите студенти със сила на волята, тъй като би направил университетските униформи задължителни.
Био е постижение, като се има предвид, че наистина началото. Това представлява оценка от 7,3 на IMDb. Значителна част от това, което наистина е придобито, може да се отдаде на истината, че е разработила стабилност, включваща развитието на характера, емоционалното докосване, което изисква всяко показване, и нещата с хумор и сарказъм.
Много хора гледаха трейлъра на година 4 и това моментално удоволствието им достигна до превъзходни концентрации. Четвъртата година в идеалния случай има 8 епизода, всеки с продължителност от 22 минути, като всички ще бъдат пуснати в Peacock на 2 септември 2021 г. Без съмнение това е страхотно шоу, което е подходящо за всяка публика.
Източник: Bleeding CoolConclusion
Като цяло, A.P. Bio Time 4 е напълно надолу по магистралата за получаване на поточно предаване и се препоръчва за всички, които преследват веднага след смях и хумор в живота си. Този подарък ще ви накара да се разсмеете. Напълно се вписва в скобата „stream it“, няма да съжалявате за момента, в който сте отделили време, разглеждайки тази колекция.