Представен на пазара OnePlus Watch: Основен смарт часовник с не толкова основни функции

В Часовник OnePlus е най-новото попълнение към семейството на OnePlus. Това е доста приличен смарт часовник с някои доста готини функции. OnePlus дразни пристигането на своя смарт часовник от доста време и сега, когато е официално пуснат, имаме всички факти и цифри за самия смарт часовник.

Първо, OnePlus Watch е голям часовник на китката, идва с 46 мм кръгъл циферблат. А с по-голям часовник идва и по-голяма батерия. OnePlus твърди, че неговият смарт часовник може да работи 7 дни само с 20 минути зареждане. Това е страхотна функция и е възможно благодарение на функцията за бързо зареждане. Умният часовник може лесно да го извади с най-високите конфигурации на яркост, които са ниво 5, да, умният часовник има 5 нива на яркост, а с активирана функция за автоматична яркост, може да продължи дори по-дълго.

Нека да преминем през спецификациите на OnePlus Watch.Цена: 9
Дата на излизане: 14 април
размер: 46 мм
Съхранение: 1GB + 4GB
GPS: да
Водоустойчивост: 5 банкомат
Живот на батерията: 14 дни

OnePlus Watch излиза в продажба на 14 април. Предлага се на пазара подобно на телефоните OnePlus, които се опитват да предоставят първокласни функции за по-малко от цената на сравними флагмански телефони. Само 9, OnePlus Watch е един от най-евтините смарт часовници, издавани някога от водещ производител на смартфони. Но това не означава, че няма недостатъци на смарт часовника. Умният часовник няма Wear OS на Google и това означава, че в часовника не може да се инсталира външно приложение, тъй като няма магазин за приложения. Въпреки това, Oneplus казва, че е избрал живота на батерията пред Wear OS, която според OnePlus е по-силна.

Прочетете също: OnePlus Watch: Дата на пускане, характеристики и цена

Освен това OnePlus Watch има различни интерактивни циферблати чрез мобилното приложение. Часовникът OnePlus има и някои невероятни функции, които не са налични в други смарт часовници в този ценови диапазон, като сензора SPO2, който проследява броя на активния кислород в кръвта, можете също да съхранявате музиката си директно в часовника и да я слушате дори с телефона чрез директно сдвояване на вашите слушалки с часовника. Функцията за проследяване на съня тепърва предстои и най-впечатляващата характеристика на този смарт часовник е изключителната му резервна батерия.