Потвърдена ли е датата на издаване на Black Bullet сезон 2? Ще продължи ли историята?

Подобно на няколко текущи аниме свойства, Черен куршум започна като леки романи, преди да бъде адаптиран като манга и аниме. Black Bullet има дистопично бъдеще със смъртоносен вирус, който има много паралели с други известни колеги от 2010 г. Преходът на анимето през 2014 г. беше доста успешен, но дори и след 7 години феновете чакат Black Bullet сезон 2.

Black Bullet: Въведение

В тогавашната футуристична епоха на 2021 г. се разказва приказката за Black Bullet. Паразитен вирус на име Gastrea опустошава планетата, като много от хората без влияние живеят по стените на монолита, чиито характеристики унищожават Gastrea. Много деца за съжаление се раждат застрашени от Гастрея и придобиват свръхчовешки сили по този начин.Черен куршум, сезон 2: Актьори

Създателите на телевизионната програма все още не са разкрили актьорския състав на шоуто, но ние сме наясно кои могат да бъдат те. В сезон 1 те бяха разкрити и техните части изглеждаха добри. Следователно може да очакваме същите известни хора в Black Bullet Season 2 или дори може да има нови, ако се разкрие последователност. Но ще има определени основни личности от Сезон 1 и ще ги срещнете, тъй като те са от решаващо значение за сюжета.