Потвърден ли е сезон 3 „Наказателят“? Ето какво каза Кевин Фейги

Наказателят е един от най-привлекателните герои на всички времена. The Punisher е американско телевизионно шоу, в което героят от комиксите на Marvel са излъчвани два сезона до момента и влюбените са в очакване на нов сезон. Сезон 2 на Punisher излезе преди повече от две години на 18 януари 2019 г., което изобщо не е задоволително за публиката. Първият сезон на Punisher стартира през 2017 г., а две години по-късно стартира вторият сезон през 2019 г. Първият сезон имаше 13 епизода, подобни на втория сезон, който също имаше 13 епизода. Наказвачът получи невероятен отговор от публиката и от създателите. Marvels и Netflix бяха доста доволни от представянето на The Punisher и в двата сезона. Когато беше пуснат, той получи рейтинг 8.5 и IMDB, което е голям успех за всяка серия. Но дори и да беше голям успех от сезон 1 и сезон 2, Netflix реши да го прекрати за сезон 3. През февруари 2021 г. Netflix каза, че Punisher сезон 3 няма да бъде пуснат.

Какво разказа Кевин Фейги за сезон 3 на The Punisher?

Имаме много вълнуващи и случващи се новини за феновете. Режисьорът на Marvel Cinematic Universe Кевин Фейги, когато беше попитан дали публиката ще може да види всички герои на Marvel, той каза, че зрителите със сигурност ще могат да видят всички герои в близко бъдеще. Режисьорът на Marvel Cinematic Universe потвърди, че със сигурност персонажът на наказателя ще бъде продължен и в следващата серия. Но не е била официална новина за издаването на The Punisher Season 3, но от това изявление на режисьора имаме известна идея, че може би този път The Punisher Season 3 може да бъде пуснат. Тъй като Punisher Season 1 и Punisher Season 2 бяха страхотно издание и беше обичано от публиката, ние очакваме сезон 3 с голямо търсене на публиката.

Актьорски състав на Наказателя, сезон 3

Говорейки за актьорския състав, този път ще видим главния актьорски състав с няколко звезди като гости.

Актуализацията е, че персонажът Punisher е подновен, но ние просто чакаме да дойде официална актуализация относно датата на пускане на Punisher сезон 3. Също така, ако не можем да видим Punisher сезон 3, как ще видим, че Marvel е ще включи наказателните герои в друга серия. И така, очакваният актьорски състав е Бен Барнс, Амбър Роуз Рева, Даниел Уебър, Пол Шулце, Джейсън Р. Мур, Майкъл Натансън, Джейми Рей Нюман, Дебора Ан Уол, Джош Стюарт, Флориана Лима, Джорджия Уигъм.