Потребителите на Jio Fiber вече могат да извършват видео разговори направо от телевизора чрез своя Android или iPhone камера

Потребителите на Jio Fiber в момента провеждат видео разговори по телевизията, без да изискват участието на външна или цифрова камера за обучение на медицински сестри. Наречена „Мобилна камера“, тази нова функция излиза на пазара чрез приложението JioJoin (известно преди като JioCall), достъпно за Golems и iOS устройства | На пазара е | Наличен | Наличен | Достъпно | Видимо Това позволява на потребителите да създават асоциации на телефонни камери на устройства за кърмене за видео разговори, което позволява видео разговори чрез JioFiberVoice в комплект с услугата Jio Fiber, осигурявайки кариерна поддръжка на широколентови потребители. Можете да използвате приложението JioJoin на мобилното си устройство, за да извършвате гласови повиквания, които злоупотребяват с всякакъв вид телефонна линия. Функцията за мобилни устройства в момента се разпространява за всеки потребител на Golem и iOS, но е тествана през последните няколко месеца.

За да започна видеообаждане на телевизор, който злоупотребява с камерата на мобилно устройство, бих искал да коригирам 10-цифрената разновидност на Jio Fiber в началото с приложението Jio Join. Това позволява на приложението почти да изгради мобилен телефон като придружаващо устройство за алианса Jio Fiber. Мукеш Амбани: Джио управлява азиатската държава 2G Mukt, за да създаде съвместно 5G Yuki. След като конфигурирате, променете функцията Camera on Mobile в настройките на приложението JioJoin. В момента може да се използва с мобилни телефони и цифрови фотоапарати за извършване на видео разговори по телевизията.

Jio Fiber препоръчва на потребителите да преминат към 5GHz WiFi обхват на своите модеми, за да подобрят яснотата на видео разговорите. Въпреки това, въпреки че можете да научите повече за функциите на обхвата 2,4 GHz, може да има известно забавяне. Приложението JioJoin се предлага за доставка чрез AppStore и GooglePlay. Изисква поне устройство, работещо с Golem halfdozen.0 или iOS 10.0.Jio си партнира със SEGA, за да донесе Sonic the Hedgehog на потребителите на JioFiber пандемията COVID19. Въпреки това, злоупотребяваният модел телефон като уеб камера носи ново изживяване на потребителите на JioFiber, тъй като няма нужда да купувате друго устройство, за да извършвате видео разговори чрез телевизия. Изглежда обаче има компромис по отношение на нивото на качество, тъй като телефонът може да промени видеопотока към приемника през WiFi. Най-достъпните смартфони не са оборудвани с висококачествена селфи камера, която предлага голям опит във видео разговорите.

Тази функция е налична в новите приложения за Android и iOS „JioJoin“. Просто изтеглете приложението, конфигурирайте 10-цифрения номер на JioFiber (номер на стационарна линия) и сте готови и сте готови да използвате новата функция, за да изпитате обаждания на голям екран.

JioFiberVoice предоставя диференцирано изживяване при обаждания по стационарни телефони, което е уникално в сравнение с конвенционалните стационарни телефонни разговори. JioFiberVoice предоставя на потребителите специални иновативни функции, включително:

  • Конфигурирайте стационарен номер на до 6 устройства (включително смартфони и Jio Set-Top Box)
  • Паралелно звънене на мобилен номер: Не пропускайте никакви обаждания на вашия стационарен номер, докато не сте вкъщи, като конфигурирате паралелно звънене на вашия Jio Mobile номер.
  • ISD разговори: Вземете ISD на JioFiberVoice, за да извършвате разговори по целия свят по всяко време и навсякъде
  • Импортирайте телефонен указател за контакти: Вземете контактите, на които искате да се обадите от телевизора си с едно щракване върху бутона „вземете контакти“ на вашия JioCall
  • Телевизионно приложение на STB, без да се налага да го запазвате ръчно
  • Обаждане чрез гласова команда: Използване на гласова команда на дистанционното STB, за да извършвате повиквания без усилие.
  • Това е страхотна функция, която потребителите могат да използват, за да извършват видео разговори на по-големите екрани и няма да им се налага да купуват външна HD камера за нея. Особено по време на пандемията, това ще бъде освежаваща функция за потребителите.