Подновен ли е сезон 7 на Grantchester в ITV? Актуализации на датата на издаване

' Гранчестър “ е британска криминална драматична поредица, базирана на поредицата с разкази на Джеймс Рънси „The Grantchester Mysteries.“ Действието се развива през 50-те години на миналия век и проследява преподобния Сидни Чембърс от Гранчестър, който развива талант за разрешаване на престъпни дела и така помага на заетия детектив на съименника. Инспектор Джорди Кийтинг. Заместникът на Чембърс, Уил Дейвънпорт, заема подобна позиция през следващите сезони. Дейзи Кулам създаде телевизионната детективска драма, която първоначално беше излъчена по ITV през октомври 2014 г. След това през януари 2015 г. сериалът беше показан по PBS в Съединените щати. Критиците похвалиха програмата за шестте й сезона и тя натрупа легиони почитатели. Ако сте фен, който не може да се насити на разследващите авантюри на Гранчестър, ще се радвате да научите повече за предстоящото завръщане на шоуто на нашите екрани с изцяло нови епизоди. И така, кога се завръща сезон 7 на Grantchester?

Прочетете също: Дата на издаване на сезон 3 на момичетата Дери; Ще бъде ли финалът на поредицата?Какъв е сюжетът на Гранчестър, сезон 7?

След като името на Леонард се появява в полемика, Дейвънпорт се разкъсва между кариерата си и морала си в сезон 6 на „Гранчестър“. След събитието Кийтинг се бори с морала си. Тъй като насилието в квартала им нараства, двамата се заплитат в местната политика и трябва да разчитат на разума си, за да се справят със сложния сценарий. Кийтинг е заподозрян в смъртта на музикален продуцент във финала на сезона, но Дейвънпорт го спасява.

Лятото на 1959 г. ще бъде мястото на действие на седмия сезон. Дейвънпорт ще продължи да изпълнява свещения си дълг и да сближава двойките, като ги свързва в брак. Кийтинг ще продължи да разкрива престъпления в други части на града. С наближаването на новото десетилетие обаче двойката ще бъде принудена да се приспособи към бързо променящия се свят около тях и да вземе някои променящи живота решения. И така, нека да видим какво ни носи Гранчестър сезон 7 този път.