Подновен ли е 5-ти сезон за семейството? Дата на пускане на последната глава

Въведение

Вие сте зрител на “ F е за семейството “? да? така че имам и двата вида новини за вас. Популярната анимационна програма на Netflix за възрастни е възродена за още един сезон, което ни позволява да станем свидетели на повече очарованието на Мърфи.

За тези, които не са запознати с името, е време да изпратите децата да спят и да отворят Netflix. Истинското нещо е написано от комик Бил Бър и автора на Майкъл Прайс, който подчертава оспорваното американско семейство (възникнало в Ирландия) през 70-те години. всяка роля представя повтарящите се трудности, изразени по уникален начин. Франк (Бил Бър) изглежда не напредва, когато работи, когато е със семейството или в нормалния ежедневен живот. Сю (Лора Дърн), съпругата му, прави всичко възможно в това модерно общество да стане бизнесдама. Децата им, Кевин, Бил и Морийн (Джъстин Лонг, Хейли Рейнхарт и Деби Дерибери), биват тормозени, опитват се да се приспособят и се ругаят. Такава последователност предоставя общи настройки, които почти всеки разбира.

Очакваната дата на пускане на F е за семеен сезон 5

Серията официално подновена F is For Family, сезон 5, като дава дата за доставка някъде в края на 2021 г., но според информацията това ще бъде „последният сезон“. Последният сезон на F is For Family беше излъчен на 12 юни 2020 г., оставяйки място на зрителите да обмислят предстоящите събития от F is For Family, сезон 5. Месец преди излъчването, сценаристите на FIFF сезон 5 туитираха, че те е добре да продължим, докато Netflix обяви големите новини.

Най-накрая на 1 октомври 2020 г. получихме официалната декларация: Сезон 5 е на път. Това вероятно може да се очаква, тъй като Netflix има тенденция да предлага толкова много сезони от своите предавания за възрастни. Най-дълго издържаният сериал за възрастни в Netflix е Bojack Horseman, който има шест сезона.

Съжаляваме да кажа, че все още няма публично обявена дата на пускане. Нито има информация колко епизода ще бъдат включени, но според последния сезон със сигурност можем да мислим, че F е за семейство, сезон 5 ще има около 8 до 10 епизода.

Актьори и екипи за F е за семеен сезон 5

Сега... тъй като знаем, че F is For Family сезон 5 идва със сигурност, време е да започнем да мислим кой ще бъде там. Нека обсъдим кого ще видим на екрана. Според докладите на Vulture, който беше първият, който публикува новините за сезон 5, почти всички ключови и странични герои се завръщат, включително Бил Бър, Лора Дърн, Джъстин Лонг, Хейли Рейнхарт, Сам Рокуел, Деби Дерибери, Мо Колинс , Кевин Майкъл Ричардсън и Фил Хендри.

Авторите на шоуто също разкриха няколко промени в продукцията: майката на Франк ще се появи в новия сезон, заедно с брата на Сю и нов герой на име Чаушеску.

Очакваният сюжет за F е за семеен сезон 5

Вълнуващият край на сезон 4 остави умовете ни в объркване относно това къде шоуто ще се впише в предстоящия сезон. Независимо от това, можем да очакваме да видим раждането на четвъртото дете на Франк и Сю. Това повдига някои въпроси, като например Как Кевин, Бил и Морийн ще повлияят на най-новия им член на семейството? Как Франк и Сю ще се справят с това да имат четвърто дете?

Сезон 5 може също да разкрие смъртта на Големия Бил, който може да води шоуто по различни начини. Както споменахме по-рано, майката на Франк и братът на Сю ще бъдат включени в F is For Family Season 5. Не е ясно дали това се дължи на преминаването на Big Bill, но с многото семейства на снимката, може само да си представим, че лудориите в жизненото пространство на Мърфи ще стават още по-луди.