По-добри неща, сезон 5, подновен ли е от FX? Дата на пускане през 2021 г.?

' По-добри неща “ базиран на полуавтобиографичен разказ за борбата на писателката Памела Адлон в Лос Анджелис, разказва спокойния разказ на Сам Фокс, малка холивудска актриса и самотна майка. Следва Сам, докато отглежда трите си деца сама, докато жонглира професионалните си амбиции и семейните задължения. Програмата е създадена от Памела Адлон и Луис Си К. и дебютира на FX на 8 септември 2016 г.

Публиката и рецензентите похвалиха тъмната комедийна поредица за новия и завладяващ сюжет, дълбочината на героите и динамичната игра на Памела Адлон в главната роля. Той се откроява от тълпата, тъй като е и единствената програма в графика на FX с жена шоурънър, въпреки предпочитанията на мрежата към мъже писатели и продуценти. Той успя да запази голяма част от първоначалната си привлекателност през четири сезона и продължава да бъде приветстван като един от най-добрите комедийно-драматични сериали.

Програмата спечели награда Peabody и имаше множество номинации, включително наградата Critics’ Choice Award и наградата Emmy Primetime за изключителна главна актриса от самото си начало. След разправата между разделената двойка в края на сезон 4, зрителите с трепет очакват премиерата на новия сезон. Ето всичко, което знаем за По-добри неща, сезон 5.Прочетете също: Извънкласен сезон 2 Дата на издаване; Netflix поднови ли го?

По-добри неща, сезон 5 Сюжет

Във финала на сезон 4, Сам и Ксандър имат яростен спор, който завършва с това, че Сам получава чист лист и Ксандър се чувства ужасно и засрамен, че е изоставил децата си.

Очакваме с нетърпение да видим Сам и нейните момичета да се ориентират във възходите и паденията на живота в предградията на Лос Анджелис в Сезон 5 по-добри неща. Той също така ще разкрие какво е правил Макс, откакто получи работа в ресторант и бе убеден от Сам да се изнесе сама. След насилственото разногласие и удара на Сам, петият сезон може да се фокусира върху бъдещето на връзката на Сам и Ксандър.