Певицата на „Little Mix“ Пери Едуардс приветства първото бебе на света с Алекс Окслейд-Чембърлейн – прочетете, за да знаете

Пери Едуардс официално обяви, че е родила първото им дете. Певицата поздрави новороденото им бебе заедно със съпруга си Алекс Окслейд-Чембърлейн. Партньорът й е футболист по професия.

Наскоро беше разкрито, че Пери Едуардс вече е майка. Тя официално обяви раждането на първото си дете. Тя роди това дете със съпруга си и футболист по професия Алекс Окслейд-Чембърлейн. Съобщава се, че актрисата от Little Mix и нейният съпруг са имали детето в събота.

Едуардс наскоро публикува в социалните си медии дръжки, последвани от раждането на първото й новородено. Тя сподели снимки на новороденото в Instagram, тя публикува клиповете в неделя сутрин, разкривайки малките ръце, уши, крачета на бебето. Картините бяха едноцветни по природа, което е наистина естетически приятно, ако е направено правилно.

Майката на детето подписа своя Instagram, като приветства новороденото забранено и също така спомена датата, на която е родена.

Пери Едуардс, която е на 27 години, разкри бременността си около май. След това тя последва разкритието с фотосесии за бременни. Които по-късно бяха публикувани в Instagram. Тези снимки са направени по време на фотосесиите по майчинство заедно със съпруга й Окслейд-Чембърлейн, който също е на 27 години. показа бебешката си подутина.

Тя влезе в акаунта си в Instagram и признава пътуването, което е трябвало да изживее, за да види лицето на дъщерята. Тя разкри още, че е наистина благодарна за такова вълнуващо пътешествие. Тя каза още, че наистина много се вълнува да гледаме бебето.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Perrie Edwards 🖤 (@Пери Едуардс)

Окслейд-Чембърлейн влезе в своя Instagram и сподели някои интересни новини, които поискаха отговорите на масите. Той разкри, че за него е чест да бъде баща и е много развълнуван да се изправи срещу всички рискове, свързани с бременността и раждането. Той също така попита своите последователи дали някой знае как да сменя пелените на дете. Едуард чакаше подходящия момент да казва това на всички всеки ден.

Точно като Едуардс, наскоро беше разкрито, че нейната колежка Лий Ан Пинок е била бременна. Съобщава се, че тя е родила детето с бъдещия си съпруг Андре Грей. 29-годишната Pinnock сподели снимките си от бременни снимки, направени със съпруга й, футболната звезда до нея.

Двойката може да се види заедно с едната ръка, поставена на корема, а другата на рамото.

Тя разкри как мечтае за това от самото начало и как се сбъдна дългогодишната й мечта да стане родител. Тя подписа публикацията с очакване за среща с новото дете.

Репортерите казват, че Едуардс и Окслейд-Чембърлейн са романтично заедно от ноември 2016 г. Първият роман между тези двама души започва точно една година след като Едуардс скъса двугодишния си годеж със Зейн Малик.

Първата съвместна поява на двойката ще бъде тяхната снимка под Айфеловата кула. Тогава Едуардс и Окслейд-Чембърлейн бяха приятели. Източници твърдят, че тя току-що качи снимка, целуваща го под Айфеловата кула, и я надписа на случаен принцип като „Той“.