Първият поглед на Fantastic Beasts 3 ни дава поглед върху Мадс Микелсен като Гринделвалд, пълен трейлър идва на 13 декември

Третият филм на Франчайз Фантастични животни потвърди пристигането си с пускането на тийзъра, който беше пуснат с обещание трейлъра да бъде пуснат в идващия понеделник, който е 13 декември. Дългоочакваният филм е част от франчайза на магьосническия свят, който включва Хари Потър и всички негови филми . Тийзърът беше придружен от разкритие за новото лице на Гелерт Гринделвалд. Кое е новото лице? Защо е Джони Деп заменен? Какво включва новият тийзър? Запознайте се с всичко, което знаем за предстоящата част от франчайза Fantastic Beasts, като прочетете допълнително.

Джони Деп е заменен

Наскоро актьорският състав стана свидетел на добавяне на ново лице, като по този начин заменя стар член на актьорския състав. Е, замяната е направена за героя на главния злодей от историята Гелерт Гринделвалд. По-рано вилата беше изобразена от Джони Деп. Със съдебната битка на актьора с бившата му съпруга, Амбър Хърд и това взе гаден обрат, създателите замениха актьора с Мадс Микелсен който е известен с ролите си в Ханибал и Доктор Стрейндж където датският актьор е видян като Каецилий.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джони Деп (@johnnydepp)

Скорошният тийзър на фантастичните животни 3

Warner Bros. махна тийзъра на предстоящия филм, който не само имаше прозрения за предстоящия филм, но дори даде ретроспекция на буквално всеки филм от франчайз за Хари Потър. Наред с ретроспекциите, тийзърът дори даде първата визия на датския актьор в обувките на Гелерт Гринделвалд. Тийзърът изобразява събитията, фокусирани върху целия фендом на Хари Потър и демонстрира малка представа за това, което може да се очаква от предстоящия филм.

Дата на излизане на Fantastic Beasts 3

По-рано филмът беше насрочен за излъчване тази година през ноември, но поради глобалната пандемия, датата вече е финализирана за април следващата година, след като беше отложена от юли. Засега трейлърът е това, което можем да търсим, което ще се появи в интернет този понеделник, 13 декември. Останете във връзка за всякакви допълнителни актуализации по темата.