ОТВРАТИТЕЛНО изявление на Марджори Грийн, СРАВНЯВАЩА Covid-19 и рака, критиците я настояват да си подаде оставка

Въведение

Представителят на републиката, Марджъри Тейлър Грийн направи някои мрачни изявления срещу протоколите за безопасност на коронавируса в събота и като последствията получи известна реакция, когато сравни инфекцията на това заразно заболяване със смъртоносната болест рак.

Републиканката от Джорджия публикува съобщение в Twitter, в което написа, че Съединените американски щати никога не са спирали ежедневния си напредък и училищната система никога не е била затваряна заради смъртните случаи, причинени от рак.

Грийн започна с това, че всяка година над 600 000 души са изправени пред смърт от рак в САЩ. Но поради това системите на страната никога не са били възпрепятствани. Нито едно училище не беше затворено по тази причина. И всяка от следващите години повече от 600 000 души от всички възрастови и расови групи ще умрат от рак.

Тя добави, че след като започна преброяването на починалите за Covid-19, над 780 000 души са починали в рамките на 22 месеца в Съединените щати, но от друга страна, повече от 1 милион души са починали от рак. Въпреки че правителството направи ваксинацията и публичното маскиране задължителни за всички хора, през последната година са починали повече хора в сравнение с предходната година. И за всички тези процеси правителството похарчи трилиони долари.

Грийн продължи да казва, че процесът на масово маскиране и ваксинация не помага за спиране на Covid, вместо това те могат да го нарекат просто контрол на правителството. Тя също така спомена, че някои лекарства като ивермектин – лекарство, което се счита за паразитно и не се счита за най-добрият и безопасен начин за лечение на корона, се използват в името на спасяването на животи. В този контекст Администрацията по храните и лекарствата предупреди за поглъщане на голямо количество ивермектин, тъй като той може да бъде силно токсичен, което дори може да бъде причина за смърт.

Какво казват хората за това?

Няколко потребители на Twitter дадоха своя отговор на публикацията на конгресменката на Грузия. Нейната публикация получи много критики от обикновените хора, защото предполага, че ракът е подобен на covid.

Тя беше тролирана от хората, които казаха, че е грешно да се сравнява COVID с рак, тъй като ракът не може да се предава по въздух. Затова те предложиха подкрепа за ваксинацията, за да се спре разпространението на covid.

В отговора на имейл до мениджъра на Грийн от 'Newsweek', републиканският представител спомена статуса си на ваксинация и разкритикува решението на президента Байдън, при което пътуването до Южна Африка е строго ограничено като текущия вариант на Корона, Omicron е открит за първи път.

Грийн спомена, че не е взела ваксината си, както повечето африканци и демократите изобщо не я харесват.

Тя също така спомена в своя туит по-рано за паниката около новата версия на covid, omicron, тъй като този вариант е по-заразен от другите предишни варианти и е в състояние да надмине някакво ниво на имунитет.

Тя добави, че ваксините за незабавно проследяване за вариантите на Omicron covid представляват непълна концепция. Съобщава се, че вирусът е по същество същият като грипа. Абсурдният страх от правене на пари е изцяло в името на фалшивия бог Наука.