Отвратителният сексуален скандал на Джеймс Франко е ужасяващ, казва, че има СЕКС пристрастяване

Джеймс Франко най-накрая разкри, че има проблем със сексуалната зависимост. Той каза, че тези избори го доведоха до това, че не се съобразява с чувствата на хората и е трябвало да разруши много от връзките си поради своите пристрастявания и че пристрастяването също води до алкохолизъм и получава, че кариерата и живота му страдал много.

В скорошно интервю той отвори за много неща. Това се отрази на живота му и как той също се опитва да преодолее предизвикателствата, пред които е изправен в момента в живота си. Ще ви разкажем всички подробности за това, което каза в интервюто и какво е и къде е бил през последните години. Той каза в интервю, че е изневерявал на всички, които е срещал. Той се срещна Изабел Пакзад , това е настоящата му приятелка.

Още през юни Франко уреди дело за сексуално неправомерно поведение за 235 000, след като той и бизнес партньор Винс Джоливет бяха обвинени в „широко разпространено неадекватно и сексуално натоварено поведение спрямо ученички, като сексуализират властта им като учител и работодател, като се захващат с възможността за роли в техните проекти“ в актьорското училище, което двойката някога е управлявала. Той също беше обвинен, че се среща с момиче в хотел, което е много по-младо и непълнолетно в хотелска стая в Ню Йорк.

Той също така каза, че досега не е говорил за тези неща, защото го чувства. Не беше точният момент да разкаже за тези неща, но той казва, че е изминал дълъг път и се възстановява. И тъй като последната му връзка с Изабел, която започна през 2017 г., върви добре и в момента той обича фазата, в която се намира в тази връзка. Той разкри как Изабел е до него и тя го разбра, че в момента преминава през много неща и тя винаги е била до него.