Отмъстителите: Квантова среща; Отмъстителите ще се съберат отново за нова първа по рода си вечеря

Случвало ли ви се е да гледате филм за Отмъстителите и да сте искали да сте част от кинематографичната вселена на Marvel? Всички ние сме се престрували на супергерои със суперсили в един или друг момент от живота си. Ами ако нашите фантазии се сбъднат?

Отмъстителите: Край на играта донесе със себе си много обрати. Това също донесе тъга, смърт и безпорядък в MCU. Повечето от любимите ни герои бяха убити или ранени, някои дори заминаха в различни времеви линии.

В най-сериозния обрат, някои от Отмъстителите, за които смятахме, че са мъртви и за които свърши, се завръщат! Само този път няма да бъде на екрана.Disney Wish

Disney Wish , както вече знаете, е круиз, който ще отплава през лятото на 2022 г. Той ще плава от Порт Канаверал до Насау и частния остров на Дисни, Castaway Cay.

Disney Cruise Line е проектирала специално ресторанта с потапяща кинематографична технология, за да направи това преживяване възможно най-реално. Това включва стотици екрани и специални ефекти, присъстващи в ресторанта.

По-голямата част от тази битка ще се проведе на горната палуба на кораба.

Производителите на MCU наистина знаят как да изненадват феновете си с нови неща през цялото време! Наистина очакваме с нетърпение да изживеем „Отмъстителите: Квантова среща“.