OnePlus случайно изтекоха подробности, които водят до пускането на Oneplus Nord 2

OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2  се очаква да дойде скоро като продължение на популярния OnePlus Nord – и въпреки че новият среден клас не е официално обявен, на уебсайта на компанията се появи споменаване за него, което означава, че няма да му принадлежи .

OnePlus наскоро обяви сътрудничество с Google Stadia, в което квалифицираните потребители ще получат безплатно Stadia Premiere Edition – можете да научите повече за него тук.

OnePlus Nord 2 беше посочен като отговарящ на условията смартфон за тази оферта в раздела с често задавани въпроси на сделката, според Android Police, заедно с други флагмани от 2020 и 2021 г.



Това беше първата официална препратка към устройството, което видяхме, макар че оттогава беше премахнато.

Като се има предвид, че сделката вече е налична за други телефони OnePlus, когато е закупена от уебсайта на компанията, представянето на Nord 2 трябва да е неизбежно.

Според предишни слухове, OnePlus Nord 2 ще се захранва от MediaTek Dimensity 1200 SoC, което го прави първият телефон на OnePlus, който няма процесор Qualcomm Snapdragon.

Що се отнася до датите на излизане, добре познатият съветник Мукул Шарма разкри в Twitter, че два телефона OnePlus ще бъдат пуснати в Индия през юни. Премиерата на едната ще е на 10 юни, а другата на 25 юни.

Знаем, че OnePlus Nord CE — наследникът на OnePlus Nord N10 5G — и OnePlus Nord 2 са в процес на работа, което означава, че и двете устройства може да бъдат пуснати в Индия през юни.

Точната дата на дебюта все още не е известна. Струва си да се отбележи, че OnePlus не е пуснал никаква официална информация за двата телефона, за които се говори.

OnePlus Nord 2 ще бъде по-евтина алтернатива на първокласните флагмански смартфони OnePlus 9, с нов процесор и значително по-нисък хардуер, но запазвайки основите като чист софтуер, бързо зареждане и дисплей с висока честота на опресняване.

Според предишни източници, телефонът ще се захранва от чипсета Density 1200, което го прави първият телефон на OnePlus, който използва процесор MediaTek вместо Snapdragon на Qualcomm.

Освен това, ние очакваме 120Hz AMOLED дисплей, 65W Warp зареждане, широка 5G поддръжка и множество възможности за цветове.

Ако прогнозираната дата на пускане през юни е правилна, тийзърите трябва да започнат да се появяват скоро.

ЕтикетиСтартиране дата на излизане смартфон OnePlus Nord 2