One Piece Глава 1032 Прочетете онлайн и актуализации на датата на издаване

Знам, че всички сте там с любопитство и чакате да видите Едно парче Глава 1032. Следващата глава от шоуто се забави. Но има добри новини за вас! Да, фенове на мангата, вече можете да почувствате облекчение, тъй като шоуто наскоро ни даде спойлери за предстоящата глава от шоуто. Научете всичко за One Piece Глава 1032, точно тук!

Какво се случи преди това в One Piece, глава 1031?

Преди да продължите напред, направете кратко обобщение на случилото се преди това в приказката за манга! И накрая, в шоуто видяхме X Drake да атакува Apoo, мислейки, че е наистина слаб! Но познайте какво! Скоро Ямато влиза в стаята и след като унищожава вратата. Но получаваме изненадващо влизане на Ямато, който най-накрая спасява Апу. Научихме също, че Ямато е дългогодишен враг на Кайду. Толкова много неща се случиха в последния епизод на шоуто.

От друга страна, двама агенти CP0 бяха дошли в замъка Онигашима. Дойдоха да се срещнат с Робин и Брук. Но минките ги информираха за агентите на CP0 и ги посъветваха да избягат от замъка. Така и двамата бяха успешно изпратени от замъка. Робин и Брук може да избягат от 2-ия етаж на замъка, но не могат да избягат от началника на CP0!

Знаем също, че Санджи вече е част от публичния дом на Черната Мария. Дамите там смятат, че Санджи е наранил един от тях и затова са решили да убият Санджи. Но скоро Санджи научава за всичко и обещава никога повече да не наранява дама. Хвърлиха го с неща и той излезе от стаята. И накрая, много неизвестни и покрити неща бяха разкрити в шоуто. Сега нека не отлагаме повече и да преминем направо към основната дискусия за деня.

Кога ще бъде пусната глава 1032 на One Piece?

Всички погледи вече са насочени към One Piece Глава 1032! След като се забави, най-накрая беше отложено отново. Глава 1032 от класическата манга приказка е готова да излезе тази предстояща седмица. Да, ще се излъчи на 14 ноември 2021 г. Санджи има още няколко предизвикателства! В шоуто ви очакват някои нови обрати. Санджи ще умре ли? Има толкова много въпроси в умовете ни. Но за да знаете отговорите на всички тези въпроси, трябва да изчакате, за да видите какво ще се случи след това в One Piece Глава 1032!

Можете ли да прочетете One Piece глава 1032 онлайн?

Мнозина ни питат дали глава One Piece може да се чете онлайн или не! Но познайте какво, можете да го прочетете онлайн. Човек може лесно да прочетете One Piece Глава 1032 онлайн изключително на официалния уебсайт на Shonen Jump. Ще ви бъде на разположение точно в идната неделя. Главите на One Piece Manga също се публикуват онлайн чрез други платформи като VIZ Media’s, онлайн списанието на Shueisha. Получавате три глави всеки месец на тези сайтове. Очевидно Глава 1032 беше забавена, затова дори не е пусната за четене онлайн, но скоро ще излезе през следващата седмица. За повече такива актуализации и новини, относно най-новите манга приказки, останете във връзка с нас точно тук!