One Piece Глава 1029 Дата на издаване; Течове и спойлери

Вие сте фен на анимето? Тогава сте на правилното място. Искате ли да знаете всичко за One Piece Chapter 1029? Е, имайте малко търпение, тъй като чуваме, че епизодът може да се забави малко. Но не се притеснявайте, можем да ви дадем представа за предстоящия епизод на шоуто. Останете на линия, за да научите всичко за One Piece Chapter 1029 и много повече.

Резюме на One Piece Глава 1028

Преди да се задълбочим, за да научим за предстоящия епизод на шоуто, вижте предишния. В последния епизод на One Piece Chapter, номериран 1028, видяхме как Ямато най-накрая се превръща в хибридната форма. Тя определено прави всичко възможно, за да се свърже с Момоносуке. Сърдечните пирати очевидно останаха празни, след като видяха новата форма на Ямато. От другата страна, ако погледнем към Live Floor, битката между Queen и Sanji все още продължава. Видяхме и Queen във формата на Ямато.Битката определено става сериозна. Последната глава беше пълна с екшън и драма. Видяхме много в този епизод. Самджи най-накрая разбра истината. Битките и екшън сцените се задълбочиха още повече с разказани много повече тайни. Кралицата се повишава в нивото на жестокост. Санджи, след като научава истината за Queen, се замразява. В този момент Queen успя да се сдобие със Санджи и да го хване в капан. Санджи напълно отрича със сигурност да бъде превърнат в жестоко гигантско чудовище. Как ще избяга Санджи? Ще дойде ли някой да спаси Санджи от кралицата? Ще използва ли Санджи способностите и силата си, за да избяга от кралицата? За да разберете всичко за това, трябва да изчакате, докато се излъчи епизод номер 1029.

Кога ще излезе One Piece, глава 1029?

One Piece-Chapter 1029 е готово и е планирано за премиера на 17 октомври 2021 г. Можете също да прочетете историята на шоуто онлайн на страницата на официалния уебсайт на VIZ Media. Ще бъде наличен до тази седмица, в неделя в 18:00 JST. Феновете са наистина развълнувани да разкрият сюжета и историята на следващата глава. Шоуто беше наистина вълнуващо и интересно досега. Феновете бяха последователни във всички епизоди. Последният епизод също успя да събере съответното внимание на публиката и очакваме същото и за предстоящия епизод. Има малка вероятност датите да се изместят поради технически проблеми. Но се надяваме, че ще бъде пуснат на посочените дати.

Можете също да прочетете версията на One Piece Manga, която е превърната в комикс за. Може да бъде достъпен чрез онлайн списанието на Shueisha. Шоуто излиза и на Shonen Jump+. Всеки път следва определен модел. Три глави от поредицата излизат в един ред и след това шоуто отива за почивка от няколко дни. Но както вече споменахме, чухме от вътрешни източници, че One Piece Глава 1029 ще бъде отложена почти със седмица. За повече актуализации и новини, свързани с нови предавания и филми, поддържайте връзка с нас.