Оливия Родриго има това СЪОБЩЕНИЕ за феновете, които не са получили билети за нейния концерт

Запознаване

Оливия Родриго се извини на привържениците, които не са били възпрепятствани да получат места за нейното турне Sour. Привържениците на Оливия Родриго прекараха приятно и ужасно, опитвайки се да получат пасове. Ентусиастите разкриха взаимодействията си, които се борят да получат резервации за нейното глобално турне Sour – или споделиха болката и страданието си с колеги публика, която не признаха полезните пароли за предварителна продажба в петък, 10 декември. Заглавието на гласоподавателя за Грами ставаше популярно с часове в петък, 10 декември, когато зрителите разкриха своите взаимодействия, които се борят да спечелят ваучери за нея Международна обиколка на Sour . Оливия заяви, че концертът е бил резервиран около два часа след закупуването на билетите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Родриго (@oliviarodrigo)

Преди този концерт Оливия също публикува в профила си в Instagram, че е очарована да изнася концерти на живо на сцената след дълга пауза. Освен това тя добави специално съобщение за своите фенове, че ако не успеят да получат билети за този път, те могат да ги получат следващия път и тя ще бъде развълнувана да види всички фенове. Певицата на Гимназиален мюзикъл: Мюзикълът: Поредицата имаше още една бележка за недоволни зрители, които се оплакваха от ограничен брой театри и дълги опашки за билети. Тя обсъди причините, поради които е избрала сравнително компактни места като Гръцкия театър в Лос Анджелис и Radio City Music Hall в Ню Йорк, отколкото места или комплекси в изява с Los Angeles Times.Любовниците й реагираха на това чрез Twitter, тъй като не бяха доволни от това решение. Тя е една от нарастващите певчески сензации на Холивуд. Популярността й се прехвърли в света на отличията. На наградите „Грами“ през 2022 г. тя има седем награди, а именно запис на годината, най-добър нов изпълнител, най-добро поп соло изпълнение, както и песен на годината. Оливия ще се появи за сезон 3 от поредицата на Disney+.

„Sour Tour“ на Оливия Родриго беше напълно разпродаден

Билетите за предстоящото шоу на Оливия бяха пуснати в продажба на 10 декември и бяха продадени веднага в рамките на няколко часа. Новината бе удостоверена от самата Оливия чрез публикацията й в Instagram. В медийните платформи някои поддръжници съобщиха, че до 90 000 души се редят на опашка в Ticketmaster за места, като остават само няколко хиляди билета. Изглежда, че общата посещаемост значително е надхвърлила наличността. Нейните любовници също се подложиха на някои проблеми при сърфиране в сайта. Само няколко от тях успяха да получат билетите, докато много други останаха без тях.

Родриго, която се издигна до международна слава благодарение на успеха на нейното великолепно парче „Drivers License“, разкри дългоочаквания си концерт през 2022 г. в началото на декември. Тя ще се представи в 41 града в Съединените щати, Канада и Европа като част от пътуването. Повечето от тези места включват малки зали, които не биха могли да компенсират голям брой фенове. Много недоволни фенове се обърнаха към Twitter, за да изразят недоволството си от търга за билети, като заявиха, че сертифицираният потребителски компонент е дал обратен ефект, като е позволил на дистрибуторите бързо да грабнат пропуски и да ги препродадат с висока печалба.