Новите слухове за Samsung Galaxy Buds 2 ще бъдат по-скъпи, отколкото се предполагаше преди

Samsung Galaxy Buds 2 са предстоящ чифт TWS от южнокорейската организация, които бяха разпръснати от действителната организация в последно време. Нещо повече, понастоящем новите паузи ни дават пълна перспектива за това как могат да приличат наушниците.

Новата дупка идва от предполагаемия изтичащ Евън Блас в Twitter. Blass сподели различни снимки на Samsung Galaxy Buds 2, които включват разнообразни възможности за засенчване, точно както пъпките до корпуса.Разчита се на Samsung да изпрати новия чифт наистина отдалечени слушалки на събитието Galaxy Unpacked, което се планира да се проведе на 11 август. И като се има предвид, че това не е често срещано явление, организацията се осмели до такава крайност, за да разкрие пъпките съвсем сам, но това се случи за тази ситуация, когато Galaxy Buds 2 бяха разпръснати върху приложението Galaxy Wearable.

Съгласно версиите, Galaxy Buds 2 трябва да се предлага в пет тона (бяло, тъмно, зелено, жълто и лилаво) и да подчертае динамичното изтриване на суматохата. Въпреки че миналите разливи изглежда запомнят капацитета за включване/изключване на ANC в самостоятелна слушалка, няма индикация за това в дупката в приложението Galaxy Wearable – препоръчването на акцентите на тези слушалки не е точно толкова задълбочено, колкото ние заподозрян.

Освен това открихме, че слушалките Galaxy Buds 2 трябва да имат батерия от 61 mAh, докато корпусът има батерия от 472 mAh, което е еквивалентно на Galaxy Buds Pro. Предполага се, че Galaxy Buds 2 струва 9, което е около 13 330 Rs, което означава, че Galaxy Buds 2 ще бъде по-евтино от Galaxy Buds Pro, но трябва да има допълнително доразвити акценти и по-голям брой капацитети от първите Galaxy Buds .

Препоръчваме на потребителите да мислят за тези части от информацията, като вземат предвид други фактори, и тъй като датата на изпращане не е далеч, се надяваме скоро да научим надеждни данни.

Въпреки че се отказа от семейството на смартфоните от ултра висок клас Galaxy Note с поддръжка на S Pen (поне временно), Samsung все още има цял куп вълнуващи продукти, планирани за бляскаво.

След като се говори, че преди почти месец в Европа струваше някъде между 180 и 200 евро, а след това и мизерните 149 евро само няколко седмици по-късно, Galaxy Buds 2 вече са добавени (от една от най-надеждните технологични публикации, когато става въпрос за този вид неща) от €172,90 с ДДС.

По никакъв начин, оформяйки или образувайки най-енергизиращия от споменатия пакет, Galaxy Buds 2 може да се разглежда като най-интересната джаджа в тази следваща разопакована подредба, като се има предвид техния гладък план, забележителен списък от акценти и шокиращо разумна стойност. Отново доставен в тъмен „графитен“ вкус с бял квадратен калъф за зареждане близо отзад, Samsung Galaxy Buds 2 ясно ще предложи звукова иновация „AKG signature“, която не е наистина нова или поразителна в каквото и да е качество, обединявайки се с ANC полезност за предаване на „удивителен, нормален и без изкривяване“ звук, което всъщност не означава нищо, докато не получим възможност да ударим нож в тези ужасни млади мъже в действителност.

За щастие, трябва да имаме възможност да направим точно това в малко не толкова далечно бъдеще, когато също така ще видим дали стойността на Samsung, контрастираща с Galaxy Buds Pro, ще придружава всякакви щедри намаления.