Nokia и Smartlabs пускат първите по рода си решения за интелигентно осветление с марка Nokia, които обещават простота

Базираната във Финландия компания Nokia е общопризнато име, когато става дума за мобилни телефони, поради преобладаването на марката преди пристигането на мобилните телефони. Днес Nokia засега не се занимава с производството на мобилни телефони, но можете да видите името им на смартфоните, тъй като те са разрешили името на изображението си на HMD Global, финландски производител на мобилни телефони. Мобилните телефони сега не са активи на Nokia TRP и следователно те опитват интелигентна рамка за осветление, Запознайте се с Nokia Smart Lighting, настройка от силно домашно осветление и елементи за електрически контрол.

Новите маркирани с Nokia интелигентни осветителни елементи са планирани от Smart labs, базирана на IoT осветителна система, както се съобщава в публично изявление преди ден-два.

Рамковите елементи на Nokia Smart Lighting гарантират простота от установяването до използването. Мост, гребло, циферблат, клавиатура с четири бутона, превключвател и брилянтен отдушник са от съществено значение за  платформата за интелигентно осветление на Nokia. Разрешено е да свързвате всички текущи светлини, от които се нуждаете, и освен това работи с всеки апарат или подредба на окабеляването. Не е необходимо да поддържате тези елементи свързани през Wi-Fi; вашата рамка се поддържа динамична и отзивчива чрез мрежа с двойно напречно сечение, която обединява радиочестота и организиране на електрически линии. Можете да управлявате рамката чрез контакт, гласов помощник (Google Assistant или Amazon Alexa) или универсално приложение (iOS и Android).Рамката за смарт осветление на Nokia е предназначена да работи върху текущото ви осветление, като в същото време поддържа разходите толкова ниски, колкото може да се очаква, което означава, че в случай, че очаквате екстравагантни неща като сенчести, цветни или блестящи светлини, може да сте идеално обслужван от различни марки. Ако вместо да замените светлините, искате да получите повече контрол, тогава тази интелигентна рамка за осветление на Nokia е предназначена за вас.

Гамата Nokia Smart Lighting в момента е отворена за предварителни поръчки, като разходите започват от ,99 за моста и стигат до ,99 за клавиатурата. Очаква се продуктът да бъде доставен до края на септември.

Простотата и минимализмът са принципите на интелигентната осветителна система на Nokia.

Артикулите за интелигентно осветление на Nokia имат перфектен, актуален стил, открит в най-добрите персонализирани аранжировки, но същевременно се възползват от естествения разделителен превключвател и планове за набиране, които няма да се нуждаят от семейство или посетители, за да разберат как да ги използват. Прецизният дизайн предава отличен артикул с деликатно докосване за наситено усещане и спокойна дейност. Контактите на архитектите, например, разделителни плочи без винтове и матови завършвания издигат всяка стая, дом или сграда с вкус.

Минимализъм и простота

Всеобхватната иновация на Smartlabs предлага на купувачите пълна гъвкавост и персонализиране за всеки дом. Превключвателите и контактите на Nokia Smart Lighting работят с (и от):

  • Осветителна инсталация – регулируема или включване/изключване, смяна на всяко за чудесен блясък.
  • Вид крушка - LED, лъчиста, халогенна или флуоресцентна.
  • Настройка на окабеляването – един ключ или сглобени ключове.
  • Зона – у дома, в превозното средство или на почивка с приложения за Android и iOS, като се използват гласови сътрудници или с щракане или завъртане на циферблата.
  • Наклон – използвайте като стандартен превключвател или бъдете брилянтни с Google Assistant или Amazon Alexa.

Специалната двойна мрежа осигурява надеждност, обхват и мащабируемост, дори ако Wi-Fi е изключен

Относно Smartlabs Inc.

Интелигентните лаборатории имат задълбочен опит в създаването на иновации за електричество, осветление и съответствие и контрол на сензорите. Организацията притежава над 50 лиценза, които дават възможност за непрекъснат напредък в пространството за джаджи.