Nintendo Switch: Нови 4K надстройки идват тази есен и феновете не могат да чакат повече

Според Bloomberg, Nintendo може да обяви подобрена версия на Nintendo Switch преди цифровото изложение E3 2021 след две седмици.

Bloomberg съобщава, че Nintendo има за цел да пусне новия хардуер през септември или октомври, позовавайки се на различни източници, добавяйки, че системата „вероятно ще бъде на по-висока цена“ от настоящата конзола, която се продава за 9,99.

Nintendo Switch вече надмина Nintendo 3DS и в крайна сметка може да изпревари Wii. Въпреки че нов Switch би бил по-скъп, той може да съществува съвместно със съществуващите модели Switch.

Разбира се, ако бъде пуснат нов Switch, значителни игри ще бъдат пуснати заедно с него.

Nintendo все още планира стартиране през 2021 г., според Economic Daily News, и посещава компании в Тайван, за да закупи дисплеи за предстоящата конзола. И нови твърдения от д-р Серкан Тото от Kantan Games, японска консултантска група, отразяват останалите, предполагайки, че тази година ще бъде пусната система за 4K Switch.

Nintendo Switch 2 би бил шансът на Nintendo да подобри вече фантастично устройство и е много вероятно новият хардуер да е в процес на работа.

Основният въпрос е дали ще бъде изцяло нова конзола или просто актуализация на модела от 2017 г.

Очаква се следващата конзола да има 4K графика, 7-инчов Samsung OLED дисплей и подобрен Nvidia процесор.

Нова 4K надстройка на Nintendo Switch може да не изглежда необходима за лица, които вече притежават текуща версия на машината.

Nintendo вероятно ще пусне игри около момента на пускането на конзолата, за да убеди хората да надграждат. Известно е, че датата на пускане на Pokémon Legends: Arceus е в прозореца за пускане на конзолата.

Въпреки че Nintendo Switch беше пуснат за първи път през 2017 г., оттогава той претърпя няколко промени.

Миналата есен беше пуснат Switch Lite, по-евтин, само ръчен Switch, и това беше Switch, който беше най-лесният за намиране на склад онлайн.

Приблизително по същото време оригиналният Switch с възможност за свързване получи значително увеличение на живота на батерията.

Очаква се актуализираният модел да започне да се доставя най-рано през юли, като се очаква датата на пускане през есента.

Накратко, недостигът на части и компютърни чипове, свързани с производството на конзоли, е основна пречка, която трябва да бъде преодоляна дори днес. И PS5, и Xbox Series X имат проблеми.

Дебютът на Nintendo Switch толкова скоро след тези други конзоли има конкурентно усещане. Nintendo, от друга страна, не се конкурира директно с нито една корпорация.

Изявленията на Фил Спенсър относно конкурентоспособността на Microsoft, по ирония на съдбата, сочат към по-сложна конзолна война през 2021 г. и след това.

Дори ако Switch 2 или Switch Pro е на път, вашата съществуваща библиотека с игри на Switch вероятно ще работи.

Nintendo има история на поддържане на своите джобни устройства чрез последователни ревизии, като семейството на Nintendo DS/Nintendo 3DS е поддържало един и същ каталог с игри в продължение на почти десетилетие.

Предвид популярността на Switch, очакваме Nintendo да използва подобен подход с настоящата си платформа.

Ако все още не сте се качили на влака Switch, сега е подходящ момент да го направите, тъй като е малко вероятно той да бъде заменен много скоро.

Етикети4K Nintendo Switch приспособления игри