Нетна стойност на Blac Chyna, състояние на връзката и източници на доходи

Въведение

Всяка година безброй знаменитости от цял ​​свят се присъединяват към социалната платформа от платени абонати, наречена OnlyFans. Сега Blac Chyna беше една от тези знаменитости, които се присъединиха към OnlyFans през предходната година, но интересното е, че в рамките на кратък период от време от присъединяването й популярността й се повиши до небето, което я изведе направо на върха от гледна точка на доходите. И така, колко представлява нетната стойност на Black Chyna?

Сега относно тази внезапна промяна в обстоятелствата, трябва да се върнем към корените. Анджела Рене Уайт е известна още като Blac Chyna, беше спомената за първи път в песен на Дрейк „Miss Me“ през 2010 г., което беше първият път, когато всички я забелязахме внимателно. След това тя се появи в няколко музикални видеоклипа, телевизионни предавания и също така стартира различни стоки на свое име, свързани с различни продукти и услуги за красота.

Нетната стойност на Blac Chyna

Сега, според докладите на „нетната стойност на знаменитостите“, тази личност в телевизионното риалити шоу и влиятелен човек в социалните медии е повишен до топ списъка с изброена нетна стойност от 10 милиона щатски долара.Огромна част от приходите на Chyna си проправя път от нейната услуга OnlyFans, където тя прибира около 20 милиона щатски долара в джоба си на месец според докладваните оценки (според докладите на Influencer Marketing Hub). Тя побеждава втората в списъка Бела Торн, която направи рекорд за печалба от 1 милион долара от OnlyFans за по-малко от 24 часа, след като се присъедини към ексклузивната платформа за абонати миналата година, с почти двойна разлика в печалбата.

Прочетете също: Сутрешното шоу, сезон 2, епизод 4, дата на пускане на Apple TV+

Дебют, възход и запознанства животът на Blac Chyna

Нейният акаунт в Instagram е следвана от над 16 милиона души, което също добавя справедлива сума пари към Black Chyna Net Worth и за нейния акаунт OnlyFans струва около 19,99 USD на месец на абонатите, за да гледат нейното ексклузивно съдържание. Досега тя е качила 155 публикации на страницата си OF, която събра почти 16 хиляди харесвания.

Blac Chyna спомена акаунта си OnlyFans, като качи публикация с бърз статус на видео с фетиш на краката на дръжката си в Instagram през 2020 г., където се вижда, че тя блъска купа, пълна с грозде, с крака си в близък план.

Нейните приходи от страницата й OnlyFans се увеличават според очакванията поради нарастващия брой потребителски регистрации на OnlyFans с течение на времето. Според доклада на Bloomberg, ако видим статистиката само за август, има 130 милиона платени потребители за този сайт.

Освен факта, че това беше първата публична поява на Чайна в света на камерите, тя работеше като стриптийзьорка по време на колежа, което трябваше да плаща основно за обучението и издръжката й. Но тя отпадна след това, когато осъзна, че не е лесно да се справя с часовете и да работи като цяло.

След като напусна училище, Chyna опита късмета си в света на моделирането и успешно се ангажира с някои публикации, например Dimepiece Magazine, където се появи на заглавната страница. Идеята за стриптизьорка, превърната в модел, привлече повече хора, които й помогнаха да укрепи почвата под краката си, което й направи възможно да се появи в Black Men’s Magazine и Straight Stuntin’ Magazine.

Що се отнася до личния й живот, Chyna се среща с рапъра Tyga, с когото споделя син. Двамата се разделиха през 2016 г., а тя продължи с Роб Кардашиян през 2016 г. Чина и Кардашиян споделят дъщеря на име Дрийм.