Несигурният сезон 5 на HBO: Дата на излизане, актьорски състав, сюжет и други – Doms2cents

Несигурен е сериал на HBO за две момичета, които се справят с трудни ежедневни условия на живот. Те са били най-добри приятели поради факта, че са получили висше образование, когато са били на двайсетте. Те споделят няколко прилики, най-същественото от които е, че са от същия клас и имат точното оцветяване. Те са issa и molly, изиграни от Issa Rae и Yvonne Orji, и са отишли ​​в абсолютно същия факултет, Станфорд. Те пристигнаха от същия роден град, Южен Лос Анджелис, точно там, където започнаха да издържат и да намерят своята работа и партньорски пътища.
Иса Рей и Лари Уилмор създадоха тази серия. Иса работи за фирма с нестопанска цел, чиято мисия е да ръководи младежи на средна факултетска възраст, а Моли е сътрудник на адвокат. Иса има гадже, което може да се разглежда като дългогодишно гадже, и тя се бори да цени връзката им, докато Моли продължава да се бори с ухажването си през целия си живот. Тази колекция се фокусира върху ежедневните проблеми в света, които са расизъм.
Ден на стартиране на сезон 5
През 2020 г. четвъртият период от тази настояща несигурна се излъчи по HBO. Веднага след завършването на сезона с 10 епизода, работната сила пристигна с подновяване за предстоящата година, която е крайният период на това настояще. Излезе тийзърът на финалното време с малки проблясъци от миналото пътуване на Иса и Моли Информацията, която донякъде разочарова зрителите, е, че Иса завършва с твърдение, че петият период ще бъде последният период от тази поредица.
Тя също така заяви, че тя и Пени са благодарни на HBO и зрителите, че им вярват и им осигуряват проспериращо и приятно пътуване. Денят на стартиране на 5-те сезона е на 24 октомври, а трейлърът и шепа допълнителни проблясъци
Ковано
Ресурс: POPSUGARRae влезе в Instagram, за да обяви, че тя и нейните колеги са имали опит със снимките на сезон 5. Рей отпразнува завършването на шоуто, като пусна фотогалерия на себе си с несигурния. Рей написа в Instagram: „ОПАКОВАХ изложба, която създавах в продължение на 8 години и правех снимки в продължение на 6, заобиколен от избрано домакинство от невероятни творци.“ Иса Рей като Иса Ди, Ивон Орджи като Моли Картър, Джей Елис като Лорънс Уокър и Наташа Ротуел като Кели Прени.
Аманда Сийлс като Тифани Дюбоа, Лиза Джойс като Фрида, И'лан Ноел като Даниел Кинг, Нийл Браун младши като Чад Кер, Кенрик Сампсън като Нейтън Кембъл, Александър Ходж като Андрю Тан Актьорският състав на Сезон 5 включва Джийн Ели като Ахмал Дий, Мейсън МакКъли като Кен, Катрин Кърти като Джоан, Вероника Маниън като Кити, Суджата Дей като Сара и Сарунас Дж. Джаксън като Алехандро „Дро“ Пий.
Няма подробности за по-нататъшните герои на дисплея, ако има такива, те ще бъдат изложени с излизането на година 5.
Парцел
Доставка: NBC News Няма последователен сюжет. Период 5 не беше разкрит, но публиката няма търпение да разбере какво се случва в период 5, независимо дали приятелството на Иса и Моли или любовта на Иса. Тъй като Insecure е едно от най-процъфтяващите предавания на HBO, зрителите са нетърпеливи да видят как ще завърши.