Наталия Дайър и Чарли Хийтън са се разделили? Подробности за раздялата и още

Натали Дайър и Чарли Хийтън са двама от най-талантливите актьори в Холивуд в момента. Странни неща в Netflix може да ви е запознал с тях. Нанси Уилър се играе от Натали Дайър, докато Джонатан е изигран от Чарли Хийтън, който започва да се среща с Нанси в по-късните епизоди на шоуто. И двамата са основни герои в оригиналния сериал на Netflix.

И двамата са работили и по отделни проекти. Натали Дайър е участвала във филми като „Да, Боже, да“, „Почивка в планината“, „След мрака“, „До мрака“ и „След нея“. А Чарли Хийтън е участвал във филми като Новите мутанти, Marrowbone, Shut In, As You Are, Rise of the Footsoldier Part II и редица други.Наскоро те бяха забелязани да заминават един с друг от международното летище в Лос Анджелис, след като присъстваха на 74-ите награди Златен глобус, където Stranger Things беше номиниран за най-добър театър за телевизионен сериал. Тази самота допълнително предизвика слухове за възможна романтична връзка между двамата.

Наталия Дайър и Чарли Хийтън от „Stranger Things“ сбъднаха мечтите ни, като оживиха своя екранен романс. Изглежда обаче има проблеми в рая, тъй като двойката беше видяна да води ожесточен спор на публично място.

Във видео, получено от Daily Mail, двамата бяха забелязани да се карат интензивно пред ресторант в Ел Ей през уикенда. На 6 април двамата стояха пред квартала Лос Фелиз в Лос Анджелис и не изглеждаше, че са загрижени да не влязат в улично сбиване.