Най-малкият син на Брад Пит и Анджелина Джоли Нокс Джоли-Пит е ИЗТЪКНИК Слухът и двамата родители се напрегнаха

Отново бившата властова двойка Анджелина Джоли и Брад Пит успешно успяха да грабнат светлината на прожекторите и отново по някаква злощастна причина. Двойката, която се разведе през 2016 г., има шест деца под попечителство и този път новините се въртят около едно от децата им. Така че не би било напълно неоправдано да се каже, че тяхната съдебна битка и бъркотията, която съпътства битката, са започнали да засягат личния живот на техните деца в отделни цели. За кое дете се отнася новината и какво всъщност се е случило? Нека се спуснем в процеса на грабване на всяка възможна информация по темата.

В допълнение към това, по-големите братя на Нокс, които са заети да водят живота си в колежа, са оставили тийнейджъра сред жените без пътеводната светлина на баща му. Това е още повече придружено от съдебната битка на гащите му и допълнителната драма, която предизвиква. Така че всичко това създаде огромно въздействие върху детето, което се счита за нещо повече от просто тийнейджърски модификации.Реалността

Но фактът, че подобен въпрос щеше да бъде обсъден насаме, преди да излезе на пазара, и скорошната поява на хлапето на премиерата на изданието на майка му Eternals, където изглеждаше съвсем нормално и щастливо, просто надделява над подобно изявление и го отрича допълнително. Но за това какво си струва, просто трябва да изчакаме надеждно потвърждение.