Наберете 100: преглед, актьорски състав и синопсис – Doms2cents

Вечерта е смяната на мястото за управление при бедствия на правоприлагащите органи. Докато старши PI Nikhil Sood (Manoj Bajpayee) се издига по стъпалата, виждаме грабване на обичайната му работна природна среда. Ченге дреме в зоната си за работа. Още един токоизправител, който всеки човек може да получи според нуждите, е, че това не е „местния екип от бойци на огнището“. Проницателно е основният Ренсил Д’Силва да индианизира началото на Dial 100, което се разкрива над една самотна вечер в Мумбай. Пристигайки в най-голяма степен, Никхил прокарва молба, преди да дойде на работното си място. Той ще го изисква.
Без значение какви проблеми може да имате със снимките на движение, които ненатрапчиво насърчават справедливостта на бдителите (и абсолютно сигурен, че имам много такива), кога за последен път видяхте котка и мишка да преследват в Боливуд, между ченге в стаята за регулиране , и отговорно тържество, кой генерира рундовете, доставя указатели с помощта на телефон, въпреки че държи беззащитно ченге, за да се оправи?
Помислете за сряда! (2008 г.). Което подчертава Анупам Кхер като ченгето и Насирудин Шах като независимия на обратната страна, в заключение, в търсене на уникална форма на капитал в бдителен гръбначен охладител. Не може да става дума за противопоставяне на Кхер и Шах с различни артисти, да не говорим за допълнителен човек.
Разгледайте също – разкрити са основният трейлър на Bell и датата на издаване

Ръководство за ролите на наберете 100

При всеки сценарий все пак трябва да се докладва, че и двамата водещи артисти в Dial 100, Manoj Bajpayee, 52, и Neena Gupta, 62 – основно осигуриха почти невероятна 2-ра вълна в професиите си, които в момента карат – биха били незаменими/ несравнимо за филм като този, отвътре и отвън, насочен само към двама артисти.
По-конкретно Bajpayee. Той изпълнява задълженията на ченгето през нощта в сравнително сладко заведение за регулиране на полицията в Мумбай. Той очевидно е играл ченге (с алтернативна форма) доста последователно на показ преди малко. Независимо дали в двата сезона на сериала The Relatives Male или като дълбоко прикрит, агонизиращ остарял, примирил се Bhosle, във филма за къща за изработка със сродно име.
Но като старши одитор на правоприлагащите органи Никхил Суд, той стои настрана, предавайки всичко, освен излишъка от себе си. Обратният него е Гупта като изтощена дама.
Тя държи ченгето в ръкавицата си – дава му ултиматуми и насоки по линията за помощ на правоприлагащите органи (наберете 100). Последният път, когато забелязахме нейното неучтиво и злобно показване, най-вероятно беше в ненаписаната телевизионна изложба Kamzor Kadi Kaun, момент след време. Тук тя се показва значително по-автентично.В крайна сметка времето е ограничено. тиктака. Има залог за обитаване. За самите директни артисти вие давате на филма дългото въже, което заслужава. Тъй като, има адекватен капацитет в мястото, включен аниматор Sakshi Tanwar, че абсолютно никога няма да откъснете поглед от екрана на дисплея. Задачата им е приключена.
Оценката на набиране на 100

Разгледайте също – Out Of Dying: Всичко, което наистина трябва да знаете
Ето един проблем със снимки на движение от два знака с само едноизмерна цел, след като каза това. Едно, очевидно, не мога да ви разкажа за някоя от тънкостите в невероятен размер или изобщо без съмнение – какво се крие под всичко, което е вероятно. Сюжетът има сглобен спойлер и съответно идентификатор на конски глупости, който не може да бъде изведен.
Но всяко малко нещо определено намалява до това какво точно има проблем тук, правилно? Помислете за вероятността от време на време да е чиста некомпетентност. Без съмнение мога да го кажа без съмнение. Или тогава отново може би най-общо предложение - визуализирайте безмилостно убийство точно в рамките на полицейска станция, не може ли да го дам за второ?
Все пак много по-ужасно, представете си за всеки един от факторите/алтернативите, които жената може да бъде точно след ченгето. Заравяте допълнително голямо количество („khoda pahad“) и проследявате глупава мишка, което определено просто не може да обясни по-конкретно последващото преследване!

Как бихте свикнали с цялото това тогава, по този въпрос? Вероятно като се вземе предвид това като петдесет процента страхотен филм за блокиране, наберете 100 (приемайки, че това е проблемът, по който са го заснели) - установен относно две жизненоважни части, лесни за изпълнение и много завладяващи, подходящи за връщане много по-малко от два няколко часа етап. Има няколко похвални минути.
Или тогава отначало бихте могли да разсъждавате върху централната решимост на филма. Което, както се оказва, е бързо и извънредно обстоятелство, като дете на голям индустриалец, което се е преместило отсъстващо. Със сигурност много малко от този епизод беше изчерпателно в медиите – 50% от които са прекомерно ужасени, а останалите петдесет процента са закупили. При липса на възможност, когато звучи разпознаваемо, вие хвалите продуцентите, че са останали „много смели“ по всички разглеждани въпроси. Направих.
Независимо от цялото гореспоменато, какво ще кажете просто да кажем, просто не можете да обвинявате настройката - която е доста индивидуален клас. Уточнението, което държите затворени въпреки това, е – какво се случва с тази заплетена драматизация на възмездието или наистина, какво се случва веднага или в заключение? Вие играете това в интелекта си, когато всичко е приключило, и продължавате да обмисляте дали това вещае ефективно. Това е крайният резултат. Съжалявам, това е важно дразнене!