Mushoku Tensei Сезон 2 Епизод 2 Дата на излъчване; За какво е Hype?

Въведение

Има различни жанрове аниме, като Shonen, Isekai, Комедия и др. Но сред всички тези жанрове Isekai се счита за един от най-популярните жанрове. Така че, от само себе си се разбира, че анимето Isekai трябва да включва събитие на прераждане. Днес ще обсъдим типично, но все пак шедьовър Исекай аниме, наречено „Mushoku Tensei: Безработно прераждане“. Сега първият сезон на това аниме вече приключи, а вторият сезон току-що започна да се излъчва. Първият епизод вече се излъчва на дигитални платформи. И така, нека поговорим за Mushoku Tensei, сезон 2, епизод 2.

Написано от Rifujin na Magonote, „Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Desu“ или „Прераждане без работа: Сериозно ще опитам, ако отида в друг свят“ е съсредоточено върху едноименния му LN, който придоби популярност както в манга версията, така и в в аниме версията. Studio Bind разработи първия сезон, който се излъчва от 11тиОт 22 януари 2021 гndМарт 2021 г. с 11 епизода на ръкава.Синопсис

Преди да преминем направо към темата, нека да разгледаме набързо нейния синопсис.
Въпреки злоупотреба, обиди и унижения през целия си живот, 30-годишен мъж, който е в капан вътре, решава да опита нещо героично - само за да се окаже в сериозна опасност. Но в крайна сметка той възкръсва от мъртвите като Рудеус Грейрат и започва живот отново като дете, родено от двама любящи родители. Сега... с тяло на дете, но с мозък и памет на възрастен мъж, той показва голям талант във всички възможни области.

Дата на пускане на Mushoku Tensei сезон 2, епизод 2

Е... за наш късмет, студиото обяви, че Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation ще влезе с нов сезон и нови епизоди. през октомври. Според тяхната декларация, Mushoku Tensei сезон 2 се завръща заедно с други аниме предавания от есенния сезон.
Сега си мислите, че сезон 2 на което и да е аниме не излиза толкова бързо. Е... работата е там, че Mushoku Tensei сезон 2 всъщност е втората част на сезон 1.

Mushoku Tensei Сезон 2, епизод 2, озаглавен „Пропуснати връзки“, се очаква да излезе следващия уикенд (неделя) 10тиоктомври 2021 г.

Изненадващо, Mushoku Tensei сезон 2 е достъпен изключително на Funimation. Тези, които са първокласни потребители, могат да гледат Mushoku Tensei сезон 2, епизод 2, на 10тиОктомври 2021 г. Но това са обикновени потребители, те ще трябва да задържат дъха си за още една седмица, за да гледат новия епизод. Ето защо ще бъде по-добре да получите своя абонамент за Funimation, ако наистина искате да гледате последния епизод без провал или чакане.
Освен всички тези опции, можете също да предавате суровата версия на епизод 2 само със субтитри в официалния YT канал на Muse Asia.

Докато говорим за датата на излизане на Mushoku Tensei, сезон 2, епизод 2, денят наближава. Планирано е да бъде излъчено в 1:30 ч. JST. Но може да се промени в зависимост от региона, в който се намирате.
Е, ако всичко върви според времето, можете да се надявате да видите предстоящия епизод в следното време:

  • Тихоокеанско време: 9 сутринта PDT
  • Източно време: 12:00 EDT
  • Британско време: 17:00 BST
  • Европейско време: 18:00 CEST
  • Индийско време: 21.30 ч. IST