Можем ли да видим Винсент Д’Онофрио да се завърне като Крал Пин в Haweye Епизод 4?

Въведение

Сега, когато Kingpin е дразнен Ястребов поглед , ще се спори дали той е същата версия от Дердевил или рестартирана версия на кинематографичната вселена на Marvel. Имаше спекулации, че Уилсън Фиск може да се появи в шоуто на Disney+ месеци преди излизането му. Това до голяма степен се дължи на асоциацията на Кингпин с Мая Лопес, известна още като Ехо в комедията. С MCU изглежда, че следва същата история и вероятно ще се върне Винсент Д'Онофрио за да го изиграе, Hawkeye отново отваря дълъг дебат.

Винсент Д’Онофрио не е потвърден за завръщането му като Kingpin в MCU, ноЯстребов погледЕпизод 3 се подиграва, че завръщането му идва. Плановете на Фиск започнаха с ретроспекция, когато Ехото беше дете и ръката на силните колеги на баща му. Красив черен костюм и визуален хумор бяха необходими за предположенията, за да се засилят с завръщането на Кингпин. Сега е широко разпространено мнението, че той е неназован чичо на Echo въз основа на тези шеги и неговата комедийна история с Мая. Отдавна се разпространяват слухове, че това може да се случи с Hawkeye, когато Винсент Д’Онофрио се завърне в ролята, след като играе Kingpin и в трите сезона на Daredevil. Това може да се е случило, след като Kingpin на D’Onofrio стана един от водещите актьори на Marvel TV и доведе до феновете на Daredevil да викат той да се върне по определен начин.Засега не е известно какво ще прави той, след като напусне поста. Това може да се дължи на възможното бъдеще на Фиск за MCU и възможността той да се появи в спиноф шоуто Echo и в други продукции на Marvel Studios. Въпреки това, възстановяването на Kingpin на Винсент Д’Онофрио е по-лесно, отколкото изглежда на хартия, тъй като има сериозни последици в зависимост от това дали Hawkeye Kingpin е същата версия, която публиката някога е изпитвала преди.

Дали Kingpin в Hawkeye ще бъде същият от Daredevil?

От двете опции за Hawkeye’s Kingpin в рестартиране или продължение на версията Daredevil, рестартирането е най-добрият вариант, който MCU да следва. Това позволява на Marvel Studios да държат Винсент Д’Онофрио близо до него и да му предоставят много възможности да се представя толкова добре, колкото Фиск, без да се тревожи за напредъка на Daredevil. Рестартирането дава на MCU повече творческа свобода с ролята на Kingpin на MCU, като Fisk закупуване на Avengers Tower. Съществува също така възможността да промените малко външния вид на Кингпин, като използвате различни техники, за да го направите физически по-голям като комик, което Netflix показва, че не може да направи поради бюджетни ограничения.

Докато повторното стартиране лиши Hawkeye’s Kingpin от три отлични сезона на Daredevil, преминаването направо към това продължение е много по-голям проблем от това как се отрази на Уилсън Фиск. Гарантирането, че Hawkeye’s Kingpin е подобен на версията Daredevil, прави цялото шоу на Marvel в Netflix канон заедно. Това би означавало, че всички актьори, актьори и събития вече са част от канона на MCU. Ефектите на Ripple обаче не са ограничени до Netflix, тъй като продуктът на Marvel TV се свързва и прави Агенти на SHIELD , Агент Картър , Беглеци , Наметало и кама , и вероятно на Нечовеци MCU канон. Макар че би било хубаво някои от тези теми да бъдат официално потвърдени като канон на MCU, това също повдига допълнителни въпроси относно времевата линия, разнообразието и други. Поради това Hawkeye е по-добър в повторното стартиране на Kingpin, отколкото в продължаването на версията, която се появи последно в Daredevil, но поне Винсент Д’Онофрио все още трябва да го играе.