Можем ли да видим Елена Белова от Флорънс Пю срещу Джеръми Ренър в Hawkeye?

Въведение

Кой беше последният филм на MCU, който гледахте? Шанг-чи? Преди това? да… Черна вдовица . Почитателите на Marvel Cinematic Universe като нас винаги ще помнят този конкретен филм като соло начинание на някой, когото никога повече няма да видим в екипа Отмъстителите (ахх… сега се чувствам носталгичен). И така, освен главния герой, който очевидно беше Черна вдовица, коя асистираща роля накара очите ви да се излющят? Елена Белова? Сега, какво ще кажете да кажем, че Елена Белова (Изиграна от Флорънс Пю) ще се появи отново на нашите екрани? Защо? Защото Ястребов поглед идва скоро!

Да… чухте правилно. Флорънс Пю която изигра ролята на Елена Белова в Черна вдовица, най-вероятно ще повтори ролята си в следващия сериал на Marvel Cinematic Universe Hawkeye. Сега се питате… тогава защо тя не се появи в първия официален трейлър на поредицата? Четвъртата серия на живо на съвместното предприятие на Disney+ и MCU и петата серия от това партньорство като цяло, Hawkeye ще ни забавлява със соловата история на легендарния стрелец на Marvel Клинт Бартън или известен още като „Hawkeye“. Планираната премиерна дата на Hawkeye. е настроен на 24тиноември тази година. Поредицата ще включва Флорънс Пю заедно с Джеръми Ренър , Хейли Стайнфелд АКА Кейт Бишоп (отново Hawkeye, но женска версия), Вера Фармига (Елинор Бишоп) и Алаква Кокс (Изхвърли се).Тези, които вече са гледали трейлъра, могат до голяма степен да обобщят за какво ще бъде сериалът. За тези, които все още не са го направили, Hawkeye зарязва комфорта на пенсионирания си живот, за да спре тайнствен бдителен, който се предполага, че използва името Ронин, за да продължи с грешките си. Самоличността на този бдителен е Кейт Бишоп. Тогава двамата стрелци в крайна сметка отиват на ужасяващо коледно пътешествие. Трейлърът се състои от много действия, бързане с кола и какво ли още не? Но през целия трейлър не се появява никой, който прилича на Елена Белова.

Каква ще бъде ролята на Елена в Hawkeye

Здравият ни разум ни подсказва, че режисьорът спестява Елена за изненадващо появяване за трейлърите, които ще дойдат след това или за самия сериал. Според развитието на нейния характер, което беше показано в края на Черната вдовица, тя ще продължи лова си за Соколиното око, защото графиня Валентина Алегра де Фонтейн ( Джулия Луис-Драйфус ), убеди я да повярва, че Клинт е отговорният за смъртта на Наташа, което означава, че историята на Йелена ще бъде по-скоро като страничен куест в предстоящата серия Hawkeye, която ще свързва този герой с останалата част от четвъртата фаза на MCU.

Ще се бие ли Йелена с Клинт в Hawkeye?

Донякъде очевидно е, че Елена няма да се придържа към плановете си да убие Соколиното око, след като разбере какво всъщност се е случило във Вормир. Така че, някак си е решено, че въпреки че Елена ще се изправи пред Hawkeye като свой враг, този конфликт няма да продължи. Но тъй като Валентина става новият лош човек на този франчайз, конфликтът им няма да бъде напълно изчистен и през този сезон! Така че, въпреки че новият трейлър не разкрива съществуването на Yelena, тя със сигурност ще бъде една от най-спиращите дъха композиции в Hawkeye.