Може ли Майкъл Б. Джордан отново да си върне титлата на най-секси мъж през 2021 г.?

Майкъл Бакари Джордан е американски модел, актьор и продуцент. Роден от Майкъл А. Джордан и Дона Джордан, той има 2 братя и сестри Халид Джордан и Джамила Джордан. 34-годишният мъж е много известен не само с работата си, но и с нивата си на фитнес и разбира се, изключително добрият външен вид.

Най-популярни роли

Той е добре известен с ролите си в Черна пантера , вярвам , Фантастичната четворка , гара Фрутвейл , Жицата , и още.

Най-секси мъж на живо за 2020 г

Всяка година излиза списък с най-секси мъже и жени в света. Миналата година Майкъл Б. Джордан се озова начело в този списък.

Когато беше избран за най-секси мъж на живо за 2020 г. от списание People, това беше първият път, когато името му беше дори в списъка. Той е петият цветнокож носител на тази титла. И какъв начин да започне кампанията си!

Мястото за най-секси мъж по-рано беше заето от Дуейн Джонсън, Чанинг Тейтъм, Зейн Малик, Зак Ефрон и др.

Някакъв начин да влезете в списъка!

Други хора в списъка през 2020 г. бяха-

Може ли Майкъл Би Джордан да пренесе титлата си и през 2021 г.?

Той определено може! Няма съмнение, че тази година той е също толкова желан, може би повече. Той става все по-добър и все по-красив всяка година и има голяма вероятност да спечели и най-секси мъж през 2021 г.

Каква беше реакцията на Майкъл, след като чу новините?

Той беше изключително доволен и каза, че никога не го е очаквал и е пораснал, като е чул, че не изглежда добре. Той каза, че очаква с нетърпение да използва добре своята платформа, тяло и тази новоспечелена титла.

Кой се бори за титлата тази година?

Официалният списък за най-секси мъж на живо 2021 все още не е разкрит тази година. Въпреки това, има списък с най-красивите мъже в света и има вероятност някой от тях да е най-секси мъж в света тази година!

Ето списъка-

Някои от тези имена се намират в списъка година след година и нека бъдем честни, с основателна причина!

Въпреки че ще трябва да изчакаме до края на годината, за да разберем кой всъщност го печели, Майкъл Би Джордан определено има добри шансове да спечели титлата.

Други, които са спечелили два пъти титлата на най-секси мъже

Брад Пит, Джордж Клуни, Джони Деп и Ричард Гиър са получили титлата по два пъти.

Ще трябва да изчакаме и да видим кой е коронясан за най-сексапилния мъж на списание People за 2021 г.!

Ще ви държим в течение, когато победителят бъде обявен. Обикновено се обявява в края на текущата или началото на следващата година.